[rspec-users] With RSpec 1.2.4, autospec runs twice

David Chelimsky dchelimsky at gmail.com
Wed Apr 22 12:21:51 EDT 2009


On Wed, Apr 22, 2009 at 11:12 AM, Charles Grindel
<chuck at chuckgrindel.com> wrote:
> I did.  BTW, I ended up digging into the issue and posted a patch for the
> issue in the bug listed below.  In short, DrbCommandLine.run is returning
> nil even if the running against Drb server succeeds.  This causes the logic
> in Spec::Runner::OptionParser.parse_drb to return false which in turn causes
> the specs to be run locally.

Cool - thanks for the patch!

>
> Thanks,
> Chuck
>
> On Wed, Apr 22, 2009 at 9:49 AM, David Chelimsky <dchelimsky at gmail.com>
> wrote:
>>
>> On Wed, Apr 22, 2009 at 8:29 AM, Charles Grindel <chuck at chuckgrindel.com>
>> wrote:
>> > Hi,
>> >
>> > I created a ticket for this in Lighthouse
>> >
>> > (https://rspec.lighthouseapp.com/projects/5645/tickets/797-with-rspec-124-autospec-runs-twice).
>> > However, I wanted to throw this out to the mailing list.  Has anyone
>> > else
>> > run into this after the 1.2.4 upgrade?  Previously on 1.2.2, autospec
>> > was
>> > running properly.  I suspect that the issue is related to the DRB server
>> > detection, but I have not dug into it too deep.
>>
>> Did you update the scripts with "script/generate rspec" when you upgraded?
>>
>> >
>> > Thanks,
>> > Chuck
>> >
>> > _______________________________________________
>> > rspec-users mailing list
>> > rspec-users at rubyforge.org
>> > http://rubyforge.org/mailman/listinfo/rspec-users
>> >
>> _______________________________________________
>> rspec-users mailing list
>> rspec-users at rubyforge.org
>> http://rubyforge.org/mailman/listinfo/rspec-users
>
>
> _______________________________________________
> rspec-users mailing list
> rspec-users at rubyforge.org
> http://rubyforge.org/mailman/listinfo/rspec-users
>


More information about the rspec-users mailing list