[rspec-users] Problem with colorized output in cygwin on Vista (was: RSpec Formats with Strange Characters)

Brandon Olivares programmer2188 at gmail.com
Sun Apr 5 13:58:59 EDT 2009


Hi,

Well the output on the console works fine, it's when it is output to a text
file when I see those characters.

Brandon

> -----Original Message-----
> From: rspec-users-bounces at rubyforge.org [mailto:rspec-users-
> bounces at rubyforge.org] On Behalf Of David Chelimsky
> Sent: Sunday, April 05, 2009 12:24 PM
> To: rspec-users
> Subject: [rspec-users] Problem with colorized output in cygwin on Vista
> (was: RSpec Formats with Strange Characters)
> 
> Changing the name of this to hopefully catch the eye of other
> Vista/cygwin/rspec users.
> 
> On Sun, Apr 5, 2009 at 9:45 AM, Brandon Olivares
> <programmer2188 at gmail.com> wrote:
> >
> >
> >> -----Original Message-----
> >> From: rspec-users-bounces at rubyforge.org [mailto:rspec-users-
> >> bounces at rubyforge.org] On Behalf Of aslak hellesoy
> >> Sent: Sunday, April 05, 2009 6:50 AM
> >> To: rspec-users
> >> Subject: Re: [rspec-users] RSpec Formats with Strange Characters
> >>
> >>
> >> Please describe your environment. OS, various versions etc.
> >>
> >
> > Ruby 1.8.7, RSpec 1.2.2, Cygwin on Windows Vista.
> 
> Those characters are for coloring the output. I'm running XP in
> Parallels w/ ruby 1.8.7 and cygwin and I get colored output rather
> than seeing those characters. I'm guessing Vista is different :)
> 
> Anybody else running Vista that knows how to get this to work?
> 
> >
> > Thanks,
> > Brandon
> >
> >
> > _______________________________________________
> > rspec-users mailing list
> > rspec-users at rubyforge.org
> > http://rubyforge.org/mailman/listinfo/rspec-users
> >
> _______________________________________________
> rspec-users mailing list
> rspec-users at rubyforge.org
> http://rubyforge.org/mailman/listinfo/rspec-users



More information about the rspec-users mailing list