[rspec-users] Why has the --color gone from my life?

David Chelimsky dchelimsky at gmail.com
Tue Jul 8 16:01:30 EDT 2008


On Jul 8, 2008, at 2:55 PM, David Chelimsky wrote:

> On Jul 8, 2008, at 2:52 PM, Bart Zonneveld wrote:
>
>>
>> On 8 jul 2008, at 21:43, David Chelimsky wrote:
>>
>>> On Jul 8, 2008, at 2:09 PM, Bart Zonneveld wrote:
>>>
>>>> On 10 jun 2008, at 07:05, Mikel Lindsaar wrote:
>>>>
>>>>> This was fixed up updating to trunk:
>>>>>
>>>>> 3b76fda..befd422  master     -> origin/master
>>>>
>>>> Looks like I have the same problem now. Created a new rails app  
>>>> (2.1.0), and using the install instructions on the github wiki,  
>>>> leaves me with an autotest (ZenTest version 3.10.0) running  
>>>> autotest/rails instead of autotest/rails_rspec as some of my  
>>>> older projects do.
>>>> When I copy vendor/plugins/rspec-rails/lib/autotest/ 
>>>> rails_rspec.rb to ~/.autotest, autotest runs with:
>>>
>>> Why are you copying that there?
>>
>> Just trying whatever I could think of :).
>>
>>> Try doing this:
>>>
>>> cd vendor/plugins/rspec
>>> rake gem
>>> rake install_gem
>>> rake clobber
>>> cd ../../../
>>> autospec
>>>
>>> Since you're using edge, autospec is the new command to run  
>>> autotest with rspec.
>>
>> Okay, thanks. Might be worth it to actually write this somewhere  
>> down, such as on the wiki?
>> This is nowhere to be found.
>
> http://github.com/dchelimsky/rspec/tree/master/History.txt

Just added 'script/autospec' (in rspec-rails) too - http://github.com/dchelimsky/rspec-rails/tree/master/History.txt

Cheers,
David

>
>
> Cheers,
> David
>
>> thanks,
>> bartz
>>
>>
>>>> /opt/local/bin/ruby -I.:lib:test -rtest/unit -e "%w[spec/ 
>>>> controllers/foos_routing_spec.rb spec/views/foos/ 
>>>> index.html.erb_spec.rb spec/helpers/foos_helper_spec.rb spec/ 
>>>> models/foo_spec.rb spec/views/foos/new.html.erb_spec.rb spec/ 
>>>> views/foos/show.html.erb_spec.rb spec/views/foos/ 
>>>> edit.html.erb_spec.rb spec/controllers/ 
>>>> foos_controller_spec.rb].each { |f| require f }" | unit_diff -u
>>>>
>>>> giving me grey specs.
>>>>
>>>> So, without an .autotest, nothing at all happens. Running  
>>>> autotest -v gives, among all the .git files even Dunno! app/ 
>>>> controllers/application.rb!
>>>> With rspec-rails' autotest, it runs with -r test/unit.
>>>>
>>>> Weird stuff, hopefully someone makes sense of this al.
>>>> bartz
>>>>
>>>>
>>>>> On Sat, Jun 7, 2008 at 2:09 AM, David Chelimsky <dchelimsky at gmail.com 
>>>>> > wrote:
>>>>> On Jun 6, 2008, at 10:57 AM, Juanma Cervera wrote:
>>>>>
>>>>> This was an error, but I thought it was corrected by D. Chelimsky.
>>>>>
>>>>> That is correct - at least temporarily - there is a conflict  
>>>>> with how rspec and autotest output to a terminal that makes it  
>>>>> challenging for rspec to color code terminal output while not  
>>>>> including the color code chars in html output.
>>>>>
>>>>> If anybody is interested in helping to solve that, check out http://rspec.lighthouseapp.com/projects/5645/tickets/413 
>>>>> .
>>>>>
>>>>> Cheers,
>>>>> David
>>>>>
>>>>> _______________________________________________
>>>>> rspec-users mailing list
>>>>> rspec-users at rubyforge.org
>>>>> http://rubyforge.org/mailman/listinfo/rspec-users
>>>>>
>>>>> _______________________________________________
>>>>> rspec-users mailing list
>>>>> rspec-users at rubyforge.org
>>>>> http://rubyforge.org/mailman/listinfo/rspec-users
>>>>
>>>> _______________________________________________
>>>> rspec-users mailing list
>>>> rspec-users at rubyforge.org
>>>> http://rubyforge.org/mailman/listinfo/rspec-users
>>>
>>> _______________________________________________
>>> rspec-users mailing list
>>> rspec-users at rubyforge.org
>>> http://rubyforge.org/mailman/listinfo/rspec-users
>>
>> _______________________________________________
>> rspec-users mailing list
>> rspec-users at rubyforge.org
>> http://rubyforge.org/mailman/listinfo/rspec-users
>



More information about the rspec-users mailing list