[rspec-users] Rspec output and unicode

Tim Haines tmhaines at gmail.com
Sat Apr 26 20:23:41 EDT 2008


konichiwa Shintaro,

Thank you for the suggestion.  I've just tried it (on win xp English
edition) and sadly it didn't work.  I guess it's not too important - just a
nice to have..

Tim.

On Sun, Apr 27, 2008 at 1:19 AM, KAKUTANI Shintaro <
shintaro.kakutani at gmail.com> wrote:

> Hi,
>
> My environment, OS X Tiger, handles utf-8 katakana corrrectly w/ RSpec
> 1.1.3.
> Try following step If your're using DOS prompt:
>
> 1. Change Font to 'MS Gothic' on DOS prompt.
> 2. run command: "chcp 65001"
> 3. that's it.
> see also) http://www.mogya.com/blog/2007/11/utf8.html
>
> On Fri, Apr 25, 2008 at 11:46 PM, Tim Haines <tmhaines at gmail.com> wrote:
> > Hey there,
> >
> > Rspec output (1.1.3) doesn't seem to be handling unicode characters
> > correctly.  I'm expecting to see Japanese katakana (on winXP) and I'm
> > getting numbers instead - the byte representation of the katakana or
> > something..
> >
> > Should it be producing unicode if I have my environment set right?
> >
> > Cheers,
> >
> > Tim.
> >
> > _______________________________________________
> >  rspec-users mailing list
> >  rspec-users at rubyforge.org
> >  http://rubyforge.org/mailman/listinfo/rspec-users
> >
>
>
>
> --
> KAKUTANI Shintaro
> shintaro.kakutani at gmail.com
> _______________________________________________
> rspec-users mailing list
> rspec-users at rubyforge.org
> http://rubyforge.org/mailman/listinfo/rspec-users
>
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://rubyforge.org/pipermail/rspec-users/attachments/20080427/6e35e2fe/attachment-0001.html>


More information about the rspec-users mailing list