[rspec-users] Can't debug specs in Netbeans

Richard Poirier richpoirier at gmail.com
Mon Oct 8 15:54:44 EDT 2007


Hi. I can't seem to get debugging of specs working in Netbeans. AFAIK, I'm
supposed to be able to just do Command+Shift+F5 with the spec open in the
editor but i get this error:

/Users/admin/src/expresso/vendor/plugins/rspec/lib/spec/test/unit/autorunner.rb:2:in
`remove_method': method `process_args' not defined in Test::Unit::AutoRunner
(NameError)
        from
/Users/admin/src/expresso/vendor/plugins/rspec/lib/spec/test/unit/autorunner.rb:2
        from
/usr/local/lib/ruby/site_ruby/1.8/rubygems/custom_require.rb:27:in
`gem_original_require'
        from
/usr/local/lib/ruby/site_ruby/1.8/rubygems/custom_require.rb:27:in `require'
        from
/usr/local/lib/ruby/gems/1.8/gems/activesupport-1.4.2.7707/lib/active_support/dependencies.rb:496:in
`require'
        from
/usr/local/lib/ruby/gems/1.8/gems/activesupport-1.4.2.7707/lib/active_support/dependencies.rb:342:in
`new_constants_in'
        from
/usr/local/lib/ruby/gems/1.8/gems/activesupport-1.4.2.7707/lib/active_support/dependencies.rb:496:in
`require'
        from
/Users/admin/src/expresso/vendor/plugins/rspec/lib/spec/test.rb:1
        from
/usr/local/lib/ruby/site_ruby/1.8/rubygems/custom_require.rb:27:in
`gem_original_require'
         ... 56 levels...
        from
/usr/local/lib/ruby/gems/1.8/gems/ruby-debug-ide-0.1.8/lib/ruby-debug.rb:79:in
`main'
        from
/usr/local/lib/ruby/gems/1.8/gems/ruby-debug-ide-0.1.8/bin/rdebug-ide:74
        from /usr/local/bin/rdebug-ide:16:in `load'
        from /usr/local/bin/rdebug-ide:16

Any ideas?
-- 
View this message in context: http://www.nabble.com/Can%27t-debug-specs-in-Netbeans-tf4590324.html#a13103641
Sent from the rspec-users mailing list archive at Nabble.com.



More information about the rspec-users mailing list