[rspec-users] autotest and rspec_on_rails not happy

David Chelimsky dchelimsky at gmail.com
Wed May 30 16:52:48 EDT 2007


On 5/30/07, Tom Stuart <tom at experthuman.com> wrote:
> Hi,
>
> I've been using the rspec and rspec_on_rails plugins quite happily on
> my Rails project for a while now. Today I noticed the autotest
> support in RSpec-1.0.3 and decided to give that a spin.
>
> Oh tragedy!
>
>   $ autotest
>   loading autotest/rails_rspec
>   ./vendor/plugins/rspec_on_rails/lib/autotest/rails_rspec.rb:33:in
> `initialize': undefined method `singularize' for
> "organizations":String (NoMethodError)
>           from /usr/local/lib/ruby/gems/1.8/gems/ZenTest-3.6.0/lib/
> autotest.rb:395:in `call'
>           from /usr/local/lib/ruby/gems/1.8/gems/ZenTest-3.6.0/lib/
> autotest.rb:395:in `tests_for_file'
>           from ./vendor/plugins/rspec/lib/autotest/rspec.rb:19:in
> `tests_for_file'
>           from /usr/local/lib/ruby/gems/1.8/gems/ZenTest-3.6.0/lib/
> autotest.rb:319:in `find_files_to_test'
>           from /usr/local/lib/ruby/gems/1.8/gems/ZenTest-3.6.0/lib/
> autotest.rb:318:in `each'
>           from /usr/local/lib/ruby/gems/1.8/gems/ZenTest-3.6.0/lib/
> autotest.rb:318:in `find_files_to_test'
>           from /usr/local/lib/ruby/gems/1.8/gems/ZenTest-3.6.0/lib/
> autotest.rb:373:in `reset'
>           from /usr/local/lib/ruby/gems/1.8/gems/ZenTest-3.6.0/lib/
> autotest.rb:164:in `run'
>           from /usr/local/lib/ruby/gems/1.8/gems/ZenTest-3.6.0/lib/
> autotest.rb:123:in `run'
>           from /usr/local/lib/ruby/gems/1.8/gems/ZenTest-3.6.0/bin/
> autotest:48
>           from /usr/local/bin/autotest:18:in `load'
>           from /usr/local/bin/autotest:18
>
> Hey, that's not good.
>
> RSpec is totally happy when I run it by itself, and RSpec + autotest
> is totally happy when I run it in a fresh Rails project (as per the
> 1.0.3 announcement). It's just freaking out on my current project and
> I can't get it to un-freak out no matter how many files I knock out.
>
> Maybe this is a ZenTest problem instead. Maybe I've just done
> something incredibly stupid in my Rails project to break everything
> (but everything else works fine!). I don't know. I'm desperate. I
> really, really want autotest to work. Can anyone help?

Check out this bug report:
http://rubyforge.org/tracker/?func=detail&atid=3151&aid=11221&group_id=797

A change is in the works.

Cheers,
David

>
> Cheers,
> -Tom
> _______________________________________________
> rspec-users mailing list
> rspec-users at rubyforge.org
> http://rubyforge.org/mailman/listinfo/rspec-users
>


More information about the rspec-users mailing list