[rspec-users] slow execution times using spec_server

David Chelimsky dchelimsky at gmail.com
Tue Jun 5 15:30:11 EDT 2007


Please submit bug reports to the tracker if you want to see them get addressed.

http://rubyforge.org/tracker/?group_id=797

Thanks,
David

On 6/5/07, Patrick Ritchie <pritchie at videotron.ca> wrote:
>
>  Hi,
>
>  I'm currently having the same problem, running both rspec and
> rspec_on_rails from trunk.
>
>  Anyone have any ideas?
>
>  Cheers!
>  Patrick
>
>  hi all
>
> I'm seeing strange behaviour when running specs using spec_server.
> They take longer to execute, and it looks like none of examples are
> being run. here's the output for a simple spec file using just the
> spec command:
>
> ----------
> foo at holly:~/rails/allison$ time ruby/script spec
> spec/models/listing_spec.rb
> ......
>
> Finished in 0.060469 seconds
>
> 6 examples, 0 failures < ---
>
> real 0m1.850s
> user 0m1.500s
> sys 0m0.276s
> ----------
>
> here's the same spec file run using the -X option (and spec_server running):
>
> ----------
> foo at holly:~/rails/allison$ time ruby/script spec
> spec/models/listing_spec.rb -X
>
> Finished in 1.6e-05 seconds
>
> 0 examples, 0 failures < ---
>
> real 0m5.441s
> user 0m0.160s
> sys 0m0.016s
> ----------
>
>
> I havn't got a clue what's going on here, does anyone have any suggestions?
> I'm using ubuntu 7.04, rspec 1.0.0 and rspec_on_rails 1.0.0
>
> help!
> dave
>
> _______________________________________________
> rspec-users mailing list
> rspec-users at rubyforge.org
> http://rubyforge.org/mailman/listinfo/rspec-users
>


More information about the rspec-users mailing list