[rspec-devel] [ rspec-Bugs-15670 ] Win32 + autotest --colour + script/rspec + win32console == NO OUTPUT

noreply at rubyforge.org noreply at rubyforge.org
Sun Nov 18 23:45:07 EST 2007


Bugs item #15670, was opened at 2007-11-16 02:02
You can respond by visiting: 
http://rubyforge.org/tracker/?func=detail&atid=3149&aid=15670&group_id=797

Category: rails plugin
Group: None
Status: Open
Resolution: None
Priority: 3
Submitted By: Will Green (hotgazpacho)
Assigned to: Nobody (None)
Summary: Win32 + autotest --colour + script/rspec + win32console == NO OUTPUT

Initial Comment:
* Windows Vista Home Premium, 32 bit
* Ruby 1.8.6 (2007-03-13 patchlevel 0) [i386-mswin32] (One-Click 186-25)
* Rails 1.2.5
* rspec plugin 1.0.8 (tags/CURRENT) (also have Gem RSpec, 1.0.8)
* rspc_on_rails plugin 1.0.8 (tags/CURRENT)
* Win32Console 1.0.8
* ZenTest 3.6.1

spec/spec.opts:
--colour
--format
progress
--loadby
mtime
--reverse

>From the root of my Rails app:

> autotest
loading autotest/rails_rspec
C:\ruby\bin\ruby.exe -S script/spec -O spec/spec.opts spec/models/membership_application_spec.rb

>>> no output

> spec -O spec/spec.opts spec/models/membership_application_spec.rb
............

Finished in 1.317 seconds

12 examples, 0 failures

>>> The line of dots and the "12 examples..." are both in green.

Something about script/spec is causing all output to be lost.

----------------------------------------------------------------------

Comment By: Chad Humphries (spicycode)
Date: 2007-11-18 23:45

Message:
Moved to http://rspec.lighthouseapp.com/projects/5645-rspec/tickets/80-15670-win32-autotest-colour-script-rspec-win32console-no-output#ticket-80-2

----------------------------------------------------------------------

Comment By: Will Green (hotgazpacho)
Date: 2007-11-16 02:28

Message:
Updated to trunk on both rspec and rspec_on_rails plugins.
Still no output with --colour in spec/spec.opts.

----------------------------------------------------------------------

Comment By: David Chelimsky (dchelimsky)
Date: 2007-11-16 02:12

Message:
Will - thanks for the report - but 1.0.8 is quite old by now :).

Since none of us on the dev team have vista, would you do us a favor and install the rspec's trunk and let us know if you still have this problem?

----------------------------------------------------------------------

Comment By: Will Green (hotgazpacho)
Date: 2007-11-16 02:04

Message:
If I remove --colour from spec/spec.opts, then  I get
output, but it is NOT colored.

----------------------------------------------------------------------

You can respond by visiting: 
http://rubyforge.org/tracker/?func=detail&atid=3149&aid=15670&group_id=797


More information about the rspec-devel mailing list