[Nokogiri-talk] problem after upgrading from 1.1.0 to 1.2.3

Xavi Caballé xavi.caballe at gmail.com
Tue May 12 14:38:22 EDT 2009


thank you very much for your prompt response!

I'm not in front of the computer with the problem now, but I'll try it
again and I'll send the info you requested tomorrow first thing in the
morning (in Barcelona).

xavi

On Tue, May 12, 2009 at 7:36 PM, Aaron Patterson
<aaron.patterson at gmail.com> wrote:
> On Tue, May 12, 2009 at 9:50 AM, Xavi Caballé <xavi.caballe at gmail.com> wrote:
>> This is on a Mac, running Leopard. I was using Nokogiri 1.1.0 and I've
>> upgraded to 1.2.3 . Now when I run the first example...
>>
>> require 'open-uri'
>> require 'nokogiri'
>>
>> # Perform a google search
>> doc = Nokogiri::HTML(open('http://google.com/search?q=tenderlove'))
>>
>> # Print out each link using a CSS selector
>> doc.css('h3.r > a.l').each do |link|
>>  puts link.content
>> end
>>
>>
>> ...it doesn't print anything. If I print the value of doc (puts doc),
>> this is what's displayed...
>>
>> <!DOCTYPE html>
>>
>>
>> and that's all! I guess that's what's not expected, and now I have a
>> broken installation of Nokogiri. Any idea on what can be the problem?
>> I would really appreciate it.
>> Thanks.
>
> This seems to be working for me.  Can you try one more time?  Also,
> please send along the results of these lines:
>
>  Nokogiri::LIBXML_VERSION
>  Nokogiri::LIBXML_PARSER_VERSION
>
> I suspect that you're running with an out of date version of libxml2.  Thanks!
>
> --
> Aaron Patterson
> http://tenderlovemaking.com/
> _______________________________________________
> Nokogiri-talk mailing list
> Nokogiri-talk at rubyforge.org
> http://rubyforge.org/mailman/listinfo/nokogiri-talk
>


More information about the Nokogiri-talk mailing list