[Nitro] Two errors preventing me from evaluating Nitro

Bryan Soto bryan.a.soto at gmail.com
Sat Jan 7 15:32:53 EST 2006


Hi,

Re: #1, I'm not sure if that's old or what. I, for one, didn't even know
running nitro at the command prompt did that. Anyway, the examples are
actually a separate download available at the Rubyforge site. Also checkout
spark and flare which are standalone examples.

http://rubyforge.org/frs/?group_id=418

Re: #2, I believe gen is the way to create an app now. gen app
app_name_here.

Good luck,

bryan

On 1/7/06, lester bangs <datapanix at gmail.com> wrote:
>
> Running stock Nitro 0.26 installed via 'gem install nitro', Ruby 1.8.2,
> WinXP.
>
> #1: running 'nitro' at a command prompt starts the server properly and i
> get
> the welcome screen.  however, if i try to navigate to any of the /examples
> apps, it bombs and i get the following stack trace:
>
> c:/ruby/lib/ruby/gems/1.8/gems/nitro-0.26.0/lib/nitro/dispatcher.rb:202:in
> `dispatch'
> c:/ruby/lib/ruby/gems/1.8/gems/nitro-0.26.0/lib/nitro/render.rb:115:in
> `render'
> c:/ruby/lib/ruby/gems/1.8/gems/nitro-0.26.0
> /lib/nitro/adapter/webrick.rb:145:in
> `do_GET'
> c:/ruby/lib/ruby/1.8/webrick/httpservlet/abstract.rb:35:in `__send__'
> c:/ruby/lib/ruby/1.8/webrick/httpservlet/abstract.rb:35:in `service'
> c:/ruby/lib/ruby/1.8/webrick/httpserver.rb:104:in `service'
> c:/ruby/lib/ruby/1.8/webrick/httpserver.rb:65:in `run'
> c:/ruby/lib/ruby/1.8/webrick/server.rb:155:in `start_thread'
> c:/ruby/lib/ruby/1.8/webrick/server.rb:144:in `start'
> c:/ruby/lib/ruby/1.8/webrick/server.rb:144:in `start_thread'
> c:/ruby/lib/ruby/1.8/webrick/server.rb:94:in `start'
> c:/ruby/lib/ruby/1.8/webrick/server.rb:89:in `each'
> c:/ruby/lib/ruby/1.8/webrick/server.rb:89:in `start'
> c:/ruby/lib/ruby/1.8/webrick/server.rb:79:in `start'
> c:/ruby/lib/ruby/1.8/webrick/server.rb:79:in `start'
> c:/ruby/lib/ruby/gems/1.8/gems/nitro-0.26.0
> /lib/nitro/adapter/webrick.rb:55:in
> `start'
> c:/ruby/lib/ruby/gems/1.8/gems/nitro-0.26.0
> /lib/nitro/server/runner.rb:297:in
> `invoke_server'
> c:/ruby/lib/ruby/gems/1.8/gems/nitro-0.26.0
> /lib/nitro/server/runner.rb:263:in
> `invoke'
> c:/ruby/lib/ruby/gems/1.8/gems/nitro-0.26.0/lib/nitro/server.rb:124:in
> `run'
> c:/ruby/lib/ruby/gems/1.8/gems/nitro-0.26.0/lib/nitro.rb:73:in `run'
> c:/ruby/lib/ruby/gems/1.8/gems/nitro-0.26.0/lib/../proto/run.rb:95
>
> #2 running 'nitrogen' at a command prompt produces the following error:
>
> D, [2006-01-07T14:24:25.694000 #1436] DEBUG -- : Using memory sessions.
> c:/ruby/lib/ruby/site_ruby/1.8/rubygems/custom_require.rb:21:in
> `require__': No
> such file to load -- nano/dir/%3A%3Arecurse (LoadError)
>         from
> c:/ruby/lib/ruby/site_ruby/1.8/rubygems/custom_require.rb:21:in
> `require'
>         from c:/ruby/lib/ruby/gems/1.8/gems/nitro-0.26.0/bin/nitrogen:8
>         from c:/ruby/bin/nitrogen:18:in `load'
>         from c:/ruby/bin/nitrogen:18
>
> Any ideas why I'm getting these errors.  If I can't get past these, it's
> back
> to Rails for me.
>
> Thanks.
>
> _______________________________________________
> Nitro-general mailing list
> Nitro-general at rubyforge.org
> http://rubyforge.org/mailman/listinfo/nitro-general
>
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: http://rubyforge.org/pipermail/nitro-general/attachments/20060107/47a94e20/attachment.html 


More information about the Nitro-general mailing list