[Mongrel] mongrel_service on Windows Server 2008 R2 /w Run As User

Ralf Vitasek neongrau at gmail.com
Mon Sep 13 10:02:38 EDT 2010


just noticed that i didn't mention that this happens with current stable and latest beta gem (no difference at all).

i will open a ticket on GitHub asap, thanks alot for having a look at it!

Am 13.09.2010 um 15:53 schrieb Luis Lavena:

> On Mon, Sep 13, 2010 at 6:14 AM, Ralf Vitasek <neongrau at gmail.com> wrote:
>> if i'd knew what.
>> mongrel starts fine when started on the command line with the same use.
> 
> Please open a GitHub issue for better documentation, I promise will tackle it :)
> 
> http://github.com/fauna/mongrel_service/issues
> 
> Now..
> 
>> servicefb.log:
>> _initialize() constructor
>> _initialize() constructor done
>> ServiceProcess(new_name)
>> ServiceProcess(new_name) done
>> ServiceHost()
>> ServiceHost() done
>> ServiceHost.Add()
>> _add_to_references()
>> _add_to_references() done
>> ServiceHost.Add() done
>> ServiceController.RunMode()
>> CurrentPID: 1688
>> ParentPID: 624
>> Error with OpenProcess
>> GetLastError: 0Der Vorgang wurde erfolgreich beendet.
> 
> It is clear that is having problems opening the process.
> 
> Can you try out the newer beta?
> 
> gem install mongrel_service --pre
> 
> And then try to remove and register with the new service.
> 
> On the new beta we handle much better parent process detection (or at
> least try to be less smart).
> 
> -- 
> Luis Lavena
> AREA 17
> -
> Perfection in design is achieved not when there is nothing more to add,
> but rather when there is nothing more to take away.
> Antoine de Saint-Exupéry



More information about the Mongrel-users mailing list