[Mongrel] mongrel_service on Windows Server 2008 R2 /w Run As User

Ralf Vitasek neongrau at gmail.com
Mon Sep 13 05:14:01 EDT 2010

if i'd knew what.
mongrel starts fine when started on the command line with the same use.

_initialize() constructor
_initialize() constructor done
ServiceProcess(new_name) done
ServiceHost() done
_add_to_references() done
ServiceHost.Add() done
CurrentPID: 1688
ParentPID: 624
Error with OpenProcess
GetLastError: 0Der Vorgang wurde erfolgreich beendet.
Parent Name: 
ServiceController.RunMode() done
ServiceHost() destructor
ServiceHost() destructor done
ServiceProcess() destructor
ServiceProcess() destructor done
_terminate() destructor
_terminate() destructor done

# Logfile created on 13.09.2010 10:43:22

src/mongrel_service/mongrel_service.bas:63, mongrel_service.singlemongrel.constructor:
  redirecting to: C:/latest/log/mongrel.log

Am 11.09.2010 um 22:40 schrieb Luis Lavena:
> Can you provide more information about what fails to get executed?
> Does that user have access to Ruby and the installed gems? The
> database or the directories where the application is installed?
> What are the contents of the log files? mongrel_service.log and fbservice.log.
> a simple test will involve using psexec to mimic the user environment
> you're talking and launch mongrel_rails from the command line with the
> same parameters you installed it.
> -- 
> Luis Lavena

-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://rubyforge.org/pipermail/mongrel-users/attachments/20100913/62bd4a1d/attachment-0001.html>

More information about the Mongrel-users mailing list