[Mongrel] mongrel_rails cluster::stop not working

Andi Geheim lists at ruby-forum.com
Fri Jan 2 17:20:54 EST 2009


I have the same problem:

andreasP:/var/www/web1/bla# mongrel_rails cluster::start
starting port 3000
andreasP:/var/www/web1/bla# mongrel_rails cluster::stop
already stopped port 3000

And no pid file will be created after starting the mongrel.


log_file: log/mongrel.log
port: "3000"
cwd: /var/www/web1/bla
environment: production
pid_file: tmp/pids/mongrel.pid
address: xxx.xxx.xxx.xxx (the server ip)
servers: 1


rails -v
Rails 2.2.2
ruby -v
ruby 1.8.7 (2008-08-11 patchlevel 72) [x86_64-linux]



** Daemonized, any open files are closed.  Look at 
tmp/pids/mongrel.3000.pid and log/mongrel.3000.log for info.
** Starting Mongrel listening at xxx.xxx.xxx.xxx:3000
** Starting Rails with production environment...
/usr/local/lib/ruby/gems/1.8/gems/rails-2.2.2/lib/initializer.rb:530:in 
`send': undefined method `cache_template_loading=' for 
ActionView::Base:Class (NoMethodError)
  from 
/usr/local/lib/ruby/gems/1.8/gems/rails-2.2.2/lib/initializer.rb:530:in 
`initialize_framework_settings'
  from 
/usr/local/lib/ruby/gems/1.8/gems/rails-2.2.2/lib/initializer.rb:529:in 
`each'
  from 
/usr/local/lib/ruby/gems/1.8/gems/rails-2.2.2/lib/initializer.rb:529:in 
`initialize_framework_settings'
  from 
/usr/local/lib/ruby/gems/1.8/gems/rails-2.2.2/lib/initializer.rb:526:in 
`each'
  from 
/usr/local/lib/ruby/gems/1.8/gems/rails-2.2.2/lib/initializer.rb:526:in 
`initialize_framework_settings'
  from 
/usr/local/lib/ruby/gems/1.8/gems/rails-2.2.2/lib/initializer.rb:154:in 
`process'
  from 
/usr/local/lib/ruby/gems/1.8/gems/rails-2.2.2/lib/initializer.rb:112:in 
`send'
  from 
/usr/local/lib/ruby/gems/1.8/gems/rails-2.2.2/lib/initializer.rb:112:in 
`run'
  from /var/www/web1/aekschen/config/environment.rb:13
  from 
/usr/local/lib/ruby/site_ruby/1.8/rubygems/custom_require.rb:31:in 
`gem_original_require'
  from 
/usr/local/lib/ruby/site_ruby/1.8/rubygems/custom_require.rb:31:in 
`require'
  from 
/usr/local/lib/ruby/gems/1.8/gems/mongrel-1.1.5/bin/../lib/mongrel/rails.rb:147:in 
`rails'
  from 
/usr/local/lib/ruby/gems/1.8/gems/mongrel-1.1.5/bin/mongrel_rails:113:in 
`cloaker_'
  from 
/usr/local/lib/ruby/gems/1.8/gems/mongrel-1.1.5/bin/../lib/mongrel/configurator.rb:149:in 
`call'
  from 
/usr/local/lib/ruby/gems/1.8/gems/mongrel-1.1.5/bin/../lib/mongrel/configurator.rb:149:in 
`listener'
  from 
/usr/local/lib/ruby/gems/1.8/gems/mongrel-1.1.5/bin/mongrel_rails:99:in 
`cloaker_'
  from 
/usr/local/lib/ruby/gems/1.8/gems/mongrel-1.1.5/bin/../lib/mongrel/configurator.rb:50:in 
`call'
  from 
/usr/local/lib/ruby/gems/1.8/gems/mongrel-1.1.5/bin/../lib/mongrel/configurator.rb:50:in 
`initialize'
  from 
/usr/local/lib/ruby/gems/1.8/gems/mongrel-1.1.5/bin/mongrel_rails:84:in 
`new'
  from 
/usr/local/lib/ruby/gems/1.8/gems/mongrel-1.1.5/bin/mongrel_rails:84:in 
`run'
  from 
/usr/local/lib/ruby/gems/1.8/gems/mongrel-1.1.5/bin/../lib/mongrel/command.rb:212:in 
`run'
  from 
/usr/local/lib/ruby/gems/1.8/gems/mongrel-1.1.5/bin/mongrel_rails:281
  from /usr/local/bin/mongrel_rails:19:in `load'
  from /usr/local/bin/mongrel_rails:19



I dont know whats wrong!

Greetings Chaos
-- 
Posted via http://www.ruby-forum.com/.


More information about the Mongrel-users mailing list