[Mongrel] Mongrel cluster processes not starting

Luis Lavena luislavena at gmail.com
Mon Nov 24 11:00:21 EST 2008


On Sat, Nov 22, 2008 at 5:23 AM, Richard McIntyre
<richard.mackstar at gmail.com> wrote:
> I am starting my mongrel processes with
>
> mongrel_rails cluster::start
>
> or
>
> sudo mongrel_rails cluster::start
>
> starting port 8000
> starting port 8001
> starting port 8002
> starting port 8003
>
> and they appear to have started, but they haven't
>
> mongrel_rails cluster::status
>
> gives me
>
> missing pid_file: /var/www/railsdeploy/current/tmp/pids/mongrel.8000.pid
> missing mongrel_rails: port 8000
>
> missing pid_file: /var/www/railsdeploy/current/tmp/pids/mongrel.8001.pid
> missing mongrel_rails: port 8001
>
> missing pid_file: /var/www/railsdeploy/current/tmp/pids/mongrel.8002.pid
> missing mongrel_rails: port 8002
>
> missing pid_file: /var/www/railsdeploy/current/tmp/pids/mongrel.8003.pid
> missing mongrel_rails: port 8003
>
> Why could this be?? I have opened up the permissions so all can access
> these, I have even tried it at 777 but I get the same results.
>
> If I add dummy pids to the directory it notices they are there and
> gives me errors on start up so it is recognizing this directory, but
> not bothering to add the pids or start up...
>
> Somebody help!
>

Did you tried to start just one mongrel?

mongrel_rails start

and check if your application is not failing for other reasons.

-- 
Luis Lavena
AREA 17
-
Human beings, who are almost unique in having the ability to learn from
the experience of others, are also remarkable for their apparent
disinclination to do so.
Douglas Adams


More information about the Mongrel-users mailing list