[Mongrel] Mongrel does not restart after cap deploy

Nate Vick nvick77 at gmail.com
Thu Feb 14 22:02:17 EST 2008


Thanks for the response. I have check the path and as far as I can tell it
is all set. I did try adding default_environment to my capfile to define the
path to ruby with no change.
Should I be define the path in my reaper script?

On Mon, Feb 11, 2008 at 9:11 AM, Michael D'Auria <michael.dauria at gmail.com>
wrote:

> Nate,
>
> Sounds like your script doesn't define the correct path.  I compile ruby
> so it's under /usr/local/lib/ruby.
>
> Michael
>
> On Feb 11, 2008 11:39 AM, Nate Vick <nvick77 at gmail.com> wrote:
>
> > I get the following error when I try to deploy my first application.
> > /usr/lib/ruby/gems/1.8/gems/mongrel-1.1/bin/mongrel_rails:18:
> > uninitialized constant Mongrel::GemPlugin (NameError)
> >
> > I have a script in /etc/init.d that restarts mongrel and uses the reaper
> > script to do so. Any ideas?
> >
> > --
> > Nate Vick
> > nvick77 at gmail.com
> > _______________________________________________
> > Mongrel-users mailing list
> > Mongrel-users at rubyforge.org
> > http://rubyforge.org/mailman/listinfo/mongrel-users
> >
>
>
> _______________________________________________
> Mongrel-users mailing list
> Mongrel-users at rubyforge.org
> http://rubyforge.org/mailman/listinfo/mongrel-users
>



-- 
Nate Vick
nvick77 at gmail.com
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: http://rubyforge.org/pipermail/mongrel-users/attachments/20080214/7bbe44aa/attachment.html 


More information about the Mongrel-users mailing list