[Mongrel] Problem launching mongrel

Sylvain Petit sokaos at gmail.com
Tue Dec 16 15:47:29 EST 2008


Ok, I get the config file, but in fact this don't make the cap deploy:start
working.

Some information :

my script/spin :

#!/bin/sh

/var/rails/canardps3/current/script/process/spawner \

mongrel \

--environment=production \

--instances=1 \

--address=127.0.0.1 \

--port=8000



my spawner :

#!/usr/bin/env ruby

require File.dirname(*__FILE__*) + '/../../config/boot'

require 'commands/process/spawner'



I got no error except
C:\railsapp\canardps3>cap deploy:start
  * executing `deploy:start'
  * executing "cd /var/rails/canardps3/current && sudo -p 'sudo password: '
-u s
obert nohup script/spin"
    servers: ["canardpsn.sobert.net"]
    [canardpsn.sobert.net] executing command
*** [err :: canardpsn.sobert.net] ** Ruby version is not up-to-date; loading
cgi
_multipart_eof_fix
*** [err :: canardpsn.sobert.net]
 ** [out :: canardpsn.sobert.net] => Starting mongrel dispatchers
 ** [out :: canardpsn.sobert.net] Checking if something is already running
on 12
7.0.0.1:8000...NO
 ** [out :: canardpsn.sobert.net] Starting dispatcher on port:
127.0.0.1:8000
*** [err :: canardpsn.sobert.net] ** Ruby version is not up-to-date; loading
cgi
_multipart_eof_fix
*** [err :: canardpsn.sobert.net]
    command finished

but a ps aux | grep mongrel isn't returning a thing.

Were can I find some clue ?

On Tue, Dec 16, 2008 at 9:37 PM, Emmanuel Pinault <seatmanu at gmail.com>wrote:

> clearly you are missing a configuration file on the server.
> /etc/mongrel_cluster.. you need to create a configuration file to start your
> mongrel cluster. It first looks into your rails config directory and then in
> /etc/mongrel_clusters.
>
> Emmanuel
>
> On Dec 16, 2008, at 12:30 PM, Sylvain Petit wrote:
>
>   Hello.
>>
>> I use capistrano with mongrel and apache.
>>
>> When I cap deploy:start, It launches nothing. So I :
>> sd-17133:/var/rails/canardps3/current# mongrel_cluster_ctl start
>> Starting all mongrel_clusters...
>> /usr/local/bin/mongrel_cluster_ctl:7:in `chdir': No such file or
>> directory - /etc/mongrel_cluster (Errno::ENOENT)
>>        from /usr/local/bin/mongrel_cluster_ctl:7:in `run'
>>        from /usr/local/bin/mongrel_cluster_ctl:55
>> guess it may be the problem. Any idea on what can I do to fix this ?
>>
>>
>>
>> _______________________________________________
>> Mongrel-users mailing list
>> Mongrel-users at rubyforge.org
>> http://rubyforge.org/mailman/listinfo/mongrel-users
>>
>
> _______________________________________________
> Mongrel-users mailing list
> Mongrel-users at rubyforge.org
> http://rubyforge.org/mailman/listinfo/mongrel-users
>
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://rubyforge.org/pipermail/mongrel-users/attachments/20081216/df75d336/attachment.html>


More information about the Mongrel-users mailing list