[Mongrel] Mongrel clusters are not being started on reboot

Jose Fernandez ferna084 at umn.edu
Tue Sep 18 12:27:29 EDT 2007


1.0.2

Jose

On Sep 18, 2007, at 7:39 AM, Greg Benedict wrote:

> Which version of Mongrel Cluster are you using?
>
> Greg
>
> On 9/17/07, barsalou <barjunk at attglobal.net> wrote:
>> I've found I had to use a script to change to the app directory  
>> before
>> using the mongrel_rails cluster::start command.
>>
>> I think there are some patches that you can apply to fix this  
>> problem.
>>
>> Mike B.
>>
>> Quoting Jose Fernandez <ferna084 at umn.edu>:
>>
>>> I've done a clean install of Ubuntu 7.04 server in 2 different
>>> machines and everytime I reboot the machine or manually run /etc/
>>> init.d/mongrel_cluster restart/start the mongrels won't start  
>>> correctly.
>>>
>>> I have to manually start them by using mongrel_rails cluster::start
>>> from each app folder.   I've been searching around and it looks like
>>> mongrel has some problems with pids, so whats the final word on  
>>> this?
>>>
>>> - Jose
>>> _______________________________________________
>>> Mongrel-users mailing list
>>> Mongrel-users at rubyforge.org
>>> http://rubyforge.org/mailman/listinfo/mongrel-users
>>>
>>
>>
>>
>> ----------------------------------------------------------------
>> This message was sent using IMP, the Internet Messaging Program.
>>
>> _______________________________________________
>> Mongrel-users mailing list
>> Mongrel-users at rubyforge.org
>> http://rubyforge.org/mailman/listinfo/mongrel-users
>>
>
>
> -- 
> Thanks,
>
> Greg Benedict
> _______________________________________________
> Mongrel-users mailing list
> Mongrel-users at rubyforge.org
> http://rubyforge.org/mailman/listinfo/mongrel-users



More information about the Mongrel-users mailing list