[Mongrel] Mongrel clusters are not being started on reboot

Greg Benedict gbenedict at gmail.com
Tue Sep 18 08:39:50 EDT 2007


Which version of Mongrel Cluster are you using?

Greg

On 9/17/07, barsalou <barjunk at attglobal.net> wrote:
> I've found I had to use a script to change to the app directory before
> using the mongrel_rails cluster::start command.
>
> I think there are some patches that you can apply to fix this problem.
>
> Mike B.
>
> Quoting Jose Fernandez <ferna084 at umn.edu>:
>
> > I've done a clean install of Ubuntu 7.04 server in 2 different
> > machines and everytime I reboot the machine or manually run /etc/
> > init.d/mongrel_cluster restart/start the mongrels won't start correctly.
> >
> > I have to manually start them by using mongrel_rails cluster::start
> > from each app folder.   I've been searching around and it looks like
> > mongrel has some problems with pids, so whats the final word on this?
> >
> > - Jose
> > _______________________________________________
> > Mongrel-users mailing list
> > Mongrel-users at rubyforge.org
> > http://rubyforge.org/mailman/listinfo/mongrel-users
> >
>
>
>
> ----------------------------------------------------------------
> This message was sent using IMP, the Internet Messaging Program.
>
> _______________________________________________
> Mongrel-users mailing list
> Mongrel-users at rubyforge.org
> http://rubyforge.org/mailman/listinfo/mongrel-users
>


-- 
Thanks,

Greg Benedict


More information about the Mongrel-users mailing list