[Mongrel] mongrel_rails hang and does not respond

barsalou barjunk at attglobal.net
Mon Sep 17 12:37:02 EDT 2007


Check to make sure the at least the process started.  Also, do you logs 
have anything to offer?

Mike B.

Quoting Laurent Marzullo <laurent at marzu.org>:

> Hello,
>
> I've install ror/mongrel etc, etc on a linux server (rhes).
>
> As i'm not root, all package startinf from ruby have been install into
>
> ~/gconf/usr
>
> ruby-1.8.6
> and all of this gem package:
> -r-xr--r--    1 dimnce   dba        168448 Aug  9 14:53 rails-1.2.3.gem
> -r-xr--r--    1 dimnce   dba         84480 Aug  9 14:56 rake-0.7.3.gem
> -r-xr--r--    1 dimnce   dba        217088 Aug  9 14:58 
> activesupport-1.4.2.gem
> -r-xr--r--    1 dimnce   dba        406016 Aug  9 15:04 
> activerecord-1.15.3.gem
> -r-xr--r--    1 dimnce   dba        607232 Aug  9 15:09 actionpack-1.13.3.gem
> -r-xr--r--    1 dimnce   dba         67584 Aug  9 15:13
> actionwebservice-1.2.3.gem
> -r-xr--r--    1 dimnce   dba         84480 Aug  9 15:13 
> actionmailer-1.3.3.gem
> -rwx------    1 dimnce   dba         84480 Sep 14 14:16 capistrano-2.0.0.gem
> -rwx------    1 dimnce   dba         19968 Sep 14 14:16
> mongrel_cluster-1.0.2.gem
> -rwx------    1 dimnce   dba        159232 Sep 14 14:16 mongrel-1.0.1.gem
> -rwx------    1 dimnce   dba        150016 Sep 14 14:18 net-ssh-1.0.10.gem
> -rwx------    1 dimnce   dba        649728 Sep 14 14:19 needle-1.3.0.gem
> -rwx------    1 dimnce   dba         43520 Sep 14 14:20 net-sftp-1.1.0.gem
> -rwx------    1 dimnce   dba         54272 Sep 14 14:21 highline-1.4.0.gem
> -rwx------    1 dimnce   dba         41984 Sep 14 14:22 gem_plugin-0.2.2.gem
> -rwx------    1 dimnce   dba         30720 Sep 14 14:24 daemons-1.0.7.gem
> -rwx------    1 dimnce   dba         20992 Sep 14 14:25 fastthread-1.0.gem
> -rwx------    1 dimnce   dba          8192 Sep 14 14:26
> cgi_multipart_eof_fix-2.3.gem
>
>
> I've then compiled and installed httpd-2.2.6. And try to use mongrel with
> apache.
>
>
> In fact, all is running correctly until I start mongrel_rails with the '-d'
> option.
>
> if I start mongrel with the following command:
> mongrel_rails start -e production -p 3210
>
> my application is running correctly, but if I start mongrel with
> mongrel_rails start -e production -p 3210 -d
>
> (note the -d option), my application does not respond to any request.
>
> I've tried to use mongrel directly (without requesting apache) and 
> I've the same
> behavior.
>
> Do you have any hint why -d does not run correctly ?
>
> Thanks for your help
> Regards.
>
>
>
> +--------------------+
> + Laurent Marzullo
> +
> _______________________________________________
> Mongrel-users mailing list
> Mongrel-users at rubyforge.org
> http://rubyforge.org/mailman/listinfo/mongrel-users
>



----------------------------------------------------------------
This message was sent using IMP, the Internet Messaging Program.



More information about the Mongrel-users mailing list