[Mongrel] mongrel_rails hang and does not respond

Laurent Marzullo laurent at marzu.org
Mon Sep 17 08:32:43 EDT 2007


Hello,

I've install ror/mongrel etc, etc on a linux server (rhes).

As i'm not root, all package startinf from ruby have been install into

~/gconf/usr

ruby-1.8.6
and all of this gem package:
-r-xr--r--    1 dimnce   dba        168448 Aug  9 14:53 rails-1.2.3.gem
-r-xr--r--    1 dimnce   dba         84480 Aug  9 14:56 rake-0.7.3.gem
-r-xr--r--    1 dimnce   dba        217088 Aug  9 14:58 activesupport-1.4.2.gem
-r-xr--r--    1 dimnce   dba        406016 Aug  9 15:04 activerecord-1.15.3.gem
-r-xr--r--    1 dimnce   dba        607232 Aug  9 15:09 actionpack-1.13.3.gem
-r-xr--r--    1 dimnce   dba         67584 Aug  9 15:13
actionwebservice-1.2.3.gem
-r-xr--r--    1 dimnce   dba         84480 Aug  9 15:13 actionmailer-1.3.3.gem
-rwx------    1 dimnce   dba         84480 Sep 14 14:16 capistrano-2.0.0.gem
-rwx------    1 dimnce   dba         19968 Sep 14 14:16
mongrel_cluster-1.0.2.gem
-rwx------    1 dimnce   dba        159232 Sep 14 14:16 mongrel-1.0.1.gem
-rwx------    1 dimnce   dba        150016 Sep 14 14:18 net-ssh-1.0.10.gem
-rwx------    1 dimnce   dba        649728 Sep 14 14:19 needle-1.3.0.gem
-rwx------    1 dimnce   dba         43520 Sep 14 14:20 net-sftp-1.1.0.gem
-rwx------    1 dimnce   dba         54272 Sep 14 14:21 highline-1.4.0.gem
-rwx------    1 dimnce   dba         41984 Sep 14 14:22 gem_plugin-0.2.2.gem
-rwx------    1 dimnce   dba         30720 Sep 14 14:24 daemons-1.0.7.gem
-rwx------    1 dimnce   dba         20992 Sep 14 14:25 fastthread-1.0.gem
-rwx------    1 dimnce   dba          8192 Sep 14 14:26
cgi_multipart_eof_fix-2.3.gem


I've then compiled and installed httpd-2.2.6. And try to use mongrel with
apache.


In fact, all is running correctly until I start mongrel_rails with the '-d'
option.

if I start mongrel with the following command:
mongrel_rails start -e production -p 3210

my application is running correctly, but if I start mongrel with
mongrel_rails start -e production -p 3210 -d

(note the -d option), my application does not respond to any request.

I've tried to use mongrel directly (without requesting apache) and I've the same
behavior.

Do you have any hint why -d does not run correctly ?

Thanks for your help
Regards.



+--------------------+
+ Laurent Marzullo
+


More information about the Mongrel-users mailing list