[Mongrel] Error with Mongrel_cluster

Sid News sid.webnews at gmail.com
Mon Oct 1 17:08:02 EDT 2007


Wayne,
surprisingly i'm getting this error now:
--------------begin error-----------------
>sudo gem install ruby-oci8
ERROR:  While executing gem ... (Gem::GemNotFoundException)
    Could not find ruby-oci8 (> 0) in any repository
---------end error -----------------------------

On 10/1/07, Wayne E. Seguin <wayneeseguin at gmail.com> wrote:
>
> On 10/1/07, Sid News <sid.webnews at gmail.com> wrote:
> >
> > I follow these instructions to setup my mongrel_cluster  http://mongrel.rubyforge.org
> > /docs/mongrel_cluster.html<http://mongrel.rubyforge.org/docs/mongrel_cluster.html>
> >
> > The mongrel_cluster and mongrel_rails both worked fine, but my
> > supervisor installed oci8 or oracle and then when i try to start
> > mongrel_rails it would give me the same error. Googling it led me to add the
> > environment variables $ORACLE_HOME and $LD_LIBRARY_PATH , after that
> > mongrel_rails works.
> > But mongrel_cluster is still broken and I'm not sure what more do I need
> > to do to get it back running. I must be missing something about
> > mongrel_cluster.
> >
> > My setup is Ubuntu 6.06.1 LTS , nginx (webserver) ruby 1.8.4
> > Thanks.
>
>
> Sid,
>
> I would try to re-install (or install if you don't have it) the oci8
> adaptor to force it to rebuild against the new oracle installation.
>
> sudo gem uninstall ruby-oci8
> sudo gem install ruby-oci8
>
> http://rubyforge.org/projects/ruby-oci8/
>
> Let us know if this works.
>
> Best,
>
>   ~Wayne
>
>
> _______________________________________________
> Mongrel-users mailing list
> Mongrel-users at rubyforge.org
> http://rubyforge.org/mailman/listinfo/mongrel-users
>
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: http://rubyforge.org/pipermail/mongrel-users/attachments/20071001/d883d7dd/attachment.html 


More information about the Mongrel-users mailing list