[Mongrel] disappearing .pid files

jeremy*pinnix jpinnix.alt at gmail.com
Fri Jun 22 09:59:44 EDT 2007


There is another app on the same server, but it has different ports...
so I doubt that is the issue...

On 6/22/07, Dave C <dklamath at hotmail.com> wrote:
> I ran into the same problem last week, however it was on a single instance
> of mongrel on a shared host through webfaction, not a cluster like you are
> on most likely on a dedicated server to boot.
>
> Our problem turned out to be an issue of having another rails application
> installed (even though it was not supposed to be) and when the server got
> rebooted the script started that rails app by default.
>
> Hope something here helps trigger some ideas for you.
>
> Dave
>
> ----Original Message Follows----
> From: jeremy*pinnix <jpinnix.alt at gmail.com>
> Reply-To: mongrel-users at rubyforge.org
> To: Mongrel-users at rubyforge.org
> Subject: [Mongrel] disappearing .pid files
> Date: Thu, 21 Jun 2007 17:26:40 -0500
> MIME-Version: 1.0
> Received: from rubyforge.org ([205.234.109.18]) by
> bay0-mc11-f1.bay0.hotmail.com with Microsoft SMTPSVC(6.0.3790.2668); Thu, 21
> Jun 2007 15:27:35 -0700
> Received: from rubyforge.org (rubyforge.org [127.0.0.1])by rubyforge.org
> (Postfix) with ESMTP id 1523A5240C0D;Thu, 21 Jun 2007 18:27:35 -0400 (EDT)
> Received: from wa-out-1112.google.com (wa-out-1112.google.com
> [209.85.146.181])by rubyforge.org (Postfix) with ESMTP id 7F19A5240B21for
> <Mongrel-users at rubyforge.org>; Thu, 21 Jun 2007 18:26:41 -0400 (EDT)
> Received: by wa-out-1112.google.com with SMTP id l24so523384waffor
> <Mongrel-users at rubyforge.org>; Thu, 21 Jun 2007 15:26:40 -0700 (PDT)
> Received: by 10.114.95.1 with SMTP id s1mr2201865wab.1182464800684;Thu, 21
> Jun 2007 15:26:40 -0700 (PDT)
> Received: by 10.114.157.10 with HTTP; Thu, 21 Jun 2007 15:26:40 -0700 (PDT)
> X-Message-Info:
> LsUYwwHHNt0EcBwwqClCjkgKA+k2y79KE8t6zc82v/ze+pqzz6mnvbFt46lFXGqf
> X-Original-To: Mongrel-users at rubyforge.org
> Delivered-To: Mongrel-users at rubyforge.org
> X-BeenThere: mongrel-users at rubyforge.org
> X-Mailman-Version: 2.1.9
> Precedence: list
> List-Id: <mongrel-users.rubyforge.org>
> List-Unsubscribe:
> <http://rubyforge.org/mailman/listinfo/mongrel-users>,<mailto:mongrel-users-request at rubyforge.org?subject=unsubscribe>
> List-Archive: <http://rubyforge.org/pipermail/mongrel-users>
> List-Post: <mailto:mongrel-users at rubyforge.org>
> List-Help: <mailto:mongrel-users-request at rubyforge.org?subject=help>
> List-Subscribe:
> <http://rubyforge.org/mailman/listinfo/mongrel-users>,<mailto:mongrel-users-request at rubyforge.org?subject=subscribe>
> Errors-To: mongrel-users-bounces at rubyforge.org
> Return-Path: mongrel-users-bounces at rubyforge.org
> X-OriginalArrivalTime: 21 Jun 2007 22:27:35.0732 (UTC)
> FILETIME=[5E18D740:01C7B453]
>
> Hello,
>
> I'm running mongrel_cluster and have been using it successfully for
> quite a while now. However, today I ran a "cap deploy" and started
> seeing the following error:
>
> !!! PID file /var/www/apps/jco/shared/log/mongrel.8013.pid does not
> exist.  Not running?
>
> for each of the mongrels that should start up.
>
> I've googled for solutions but haven't found any explaination.
>
> How can this be rectified?
>
> Thanks,
> jeremy
> _______________________________________________
> Mongrel-users mailing list
> Mongrel-users at rubyforge.org
> http://rubyforge.org/mailman/listinfo/mongrel-users
>
>
> _______________________________________________
> Mongrel-users mailing list
> Mongrel-users at rubyforge.org
> http://rubyforge.org/mailman/listinfo/mongrel-users
>


More information about the Mongrel-users mailing list