[Mongrel] mongrel in production not using AR Sessions

straightflush at gmail.com straightflush at gmail.com
Fri Aug 3 23:15:05 EDT 2007


Nathan,

 It does not work with webrick
 Restoring dev db to prod does not work
 Not sure how this config entry would not be picked up by production
environment, environment.rb is all environments

 Thanks for the help, any other ideas on how to best debug here ?



On 4/23/07, Nathan Vack <njvack at wisc.edu> wrote:
>
> Are session entries being created in the table? Is your
> config.action_controller.session_store = :active_record_store line
> somehow restricted to development? Does setting the environment as an
> env variable or forcing it in production in environment.rb change
> things?
>
> What happens if you clone the dev database to the production
> database? (of course, do this only on your dev box ;-)
>
> Does it work with Webrick?
>
> -Nate
>
> On Apr 23, 2007, at 9:49 AM, straightflush at gmail.com wrote:
>
> > Hello,
> >
> > For some reason when i change the "environments" line in
> > mongrel_cluster.yml to use production, ActiveRecord Sessions stop
> > working.
> > Changing this line to development yield the correct result.
> > Entries in
> > database.yml are correct, and confirmed that the sessions table
> > exists in
> > both environments and that production is indeed working
> > (production.logbeing filled up).
> >
> > Any idea why this would happen ?
> >
> > Thanks
> > Adam
> > _______________________________________________
> > Mongrel-users mailing list
> > Mongrel-users at rubyforge.org
> > http://rubyforge.org/mailman/listinfo/mongrel-users
>
> _______________________________________________
> Mongrel-users mailing list
> Mongrel-users at rubyforge.org
> http://rubyforge.org/mailman/listinfo/mongrel-users
>
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: http://rubyforge.org/pipermail/mongrel-users/attachments/20070803/a0574412/attachment.html 


More information about the Mongrel-users mailing list