[Mongrel] mongrel_config has no output

Michael D'Auria michael.dauria at gmail.com
Tue Dec 19 01:17:53 EST 2006


I am not sure what i am doing wrong here, but no matter what i try i get no
output from mongrel_config:
$ mongrel_rails configtool

$ telnet localhost 3001
Trying 127.0.0.1...
Connected to localhost.
Escape character is '^]'.
GET /config/ HTTP/1.1

HTTP/1.1 200 OK
Connection: close
Date: Tue, 19 Dec 2006 05:33:16 GMT
Content-Type: text/html
Content-Length: 0

Connection closed by foreign host.

Here is a YAML dump of the $server object:
--- &id001 !ruby/object:Mongrel::HttpServer
acceptor: !ruby/object:Thread {}

classifier: !ruby/object:Mongrel::URIClassifier
  handler_map:
    /log:
    - !ruby/object:Mongrel::DirHandler
      default_content_type: application/octet-stream
      index_html: index.html
      listener: *id001
      listing_allowed: true
      path: /home/michael/hhp/trebleNation/log
    /favicon.ico:
    - !ruby/object:Mongrel::Error404Handler
      listener: *id001
      response: |-
        HTTP/1.1 404 Not Found
        Connection: close
        Server: Mongrel 0.3.20

        NOT FOUND
    /config/resources:
    - !ruby/object:Mongrel::DirHandler
      default_content_type: application/octet-stream
      index_html: index.html
      listener: *id001
      listing_allowed: true
      path: /usr/local/lib/ruby/gems/1.8/gems/mongrel_config-0.3/resources
    /config:
    - !ruby/object:Mongrel::Camping::CampingHandler
      files: !ruby/object:Mongrel::DirHandler
        default_content_type: application/octet-stream
        index_html: index.html
        listing_allowed: false
        path: /
      guard: !ruby/object:Mutex {}

      klass: !ruby/object:Module {}

      listener: *id001
death_time: 60
host: 0.0.0.0
num_processors: 1073741823
port: "3001"
socket: !ruby/object:TCPServer {}

timeout: 0
workers: !ruby/object:ThreadGroup {}

What's weird is that i can go to: http://localhost:3001/config/resources and
see the erb template output with <% .. %>.  Currently I am running Mongrel
0.3.20 but i had the issue with 0.3.18 as well.  System is an Ubuntu Edgy on
2.6.17-10 kernel.

Any help would be greatly appreciated,

.: Michael :.
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: http://rubyforge.org/pipermail/mongrel-users/attachments/20061219/61f0e795/attachment.html 


More information about the Mongrel-users mailing list