[Mongrel] Getting "Invalid HTTP format, parsing fails." from one client

kigsteronline at mac.com kigsteronline at mac.com
Thu Aug 10 13:28:26 EDT 2006


Hi!

I am new to Mongrel but really like it so far.  We've been running a  
single instance for our test server for about a week now.   When one  
of our editors accesses the site, they receive a blank white page in  
Firefox and/or IE6/Win.

In Mongrel logs we see this:

Wed Aug 09 16:25:30 PDT 2006: BAD CLIENT (192.168.2.42): Invalid HTTP  
format, parsing fails.
Wed Aug 09 16:25:31 PDT 2006: BAD CLIENT (192.168.2.42): Invalid HTTP  
format, parsing fails.
Wed Aug 09 16:25:31 PDT 2006: BAD CLIENT (192.168.2.42): Invalid HTTP  
format, parsing fails.
Wed Aug 09 16:25:31 PDT 2006: BAD CLIENT (192.168.2.42): Invalid HTTP  
format, parsing fails.

No other computers experience this issue.  When I start Webrick, she  
can access the pages using both Firefox and IE6.

Does anyone have any clue as to what may be causing this, and is it  
possible to actually log the HTTP request details to a log file?  I  
tried running Mongrel with -B (debug) but found not much  useful info  
in the debug files to explain this behavior.

Any pointers much appreciated!

Thanks,
Konstantin

••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••
Konstantin Gredeskoul
Senior Software Engineer
kig at blurb.com

Blurb, Inc.
580 California St, Suite 300
San Francisco, CA 94104

415.364.6338 (direct)
415.362.2078 (fax)

blurb.com
••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••




-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: http://rubyforge.org/pipermail/mongrel-users/attachments/20060810/0e0e4df2/attachment-0001.html 


More information about the Mongrel-users mailing list