Errors after 4.3.0 update

George lists at SouthernOhio.net
Fri Apr 27 17:54:35 UTC 2012


Having just updated to 4.3.0 just a moment ago, I thought I'd test
things out before deploying the updated app.  The app for which I'm
using Unicorn seems to work fine, however I am seeing some odd errors
in the logs that I've not hitherto seen and I'm not entirely sure of
how to interpret them or to find out more of what may actually be
going on.

This is running with rails 3.1.4.

There are many variations for different files of the following error:
13:38:27 web.1     | Served asset
/lofslidernews/lofslidernews_index.js - 304 Not Modified (5ms)
13:38:27 web.1     | 124.253.77.245 - - [27/Apr/2012 13:38:27] "GET
/assets/lofslidernews/lofslidernews_index.js?body=1 HTTP/1.1" 304 -
0.0788
13:38:27 web.1     | E, [2012-04-27T13:38:27.179177 #58563] ERROR -- :
app error: Socket is not connected (Errno::ENOTCONN)
13:38:27 web.1     | E, [2012-04-27T13:38:27.179373 #58563] ERROR -- :
/Users/username/.rvm/gems/ruby-1.9.3-p125 at all/gems/unicorn-4.3.0/lib/unicorn/http_server.rb:539:in
`shutdown'
13:38:27 web.1     | E, [2012-04-27T13:38:27.179553 #58563] ERROR -- :
/Users/username/.rvm/gems/ruby-1.9.3-p125 at all/gems/unicorn-4.3.0/lib/unicorn/http_server.rb:539:in
`process_client'
13:38:27 web.1     | E, [2012-04-27T13:38:27.179719 #58563] ERROR -- :
/Users/username/.rvm/gems/ruby-1.9.3-p125 at all/gems/unicorn-4.3.0/lib/unicorn/http_server.rb:605:in
`worker_loop'
13:38:27 web.1     | E, [2012-04-27T13:38:27.179881 #58563] ERROR -- :
/Users/username/.rvm/gems/ruby-1.9.3-p125 at all/gems/unicorn-4.3.0/lib/unicorn/http_server.rb:487:in
`spawn_missing_workers'
13:38:27 web.1     | E, [2012-04-27T13:38:27.180048 #58563] ERROR -- :
/Users/username/.rvm/gems/ruby-1.9.3-p125 at all/gems/unicorn-4.3.0/lib/unicorn/http_server.rb:137:in
`start'
13:38:27 web.1     | E, [2012-04-27T13:38:27.180161 #58563] ERROR -- :
/Users/username/.rvm/gems/ruby-1.9.3-p125 at all/gems/unicorn-4.3.0/bin/unicorn:121:in
`<top (required)>'
13:38:27 web.1     | E, [2012-04-27T13:38:27.180290 #58563] ERROR -- :
/Users/username/.rvm/gems/ruby-1.9.3-p125 at all/bin/unicorn:19:in `load'
13:38:27 web.1     | E, [2012-04-27T13:38:27.180425 #58563] ERROR -- :
/Users/username/.rvm/gems/ruby-1.9.3-p125 at all/bin/unicorn:19:in
`<main>'


Would appreciate any help in isolating what may be the issue here.


-George


More information about the mongrel-unicorn mailing list