unicorn_rails in a loop of not starting...

Philip Ingram philip at ingraminternet.com
Wed Jun 9 08:51:59 EDT 2010


Hi,

Sorry for the subject, just  not sure what is going on and how to describe it.

Problem:
-------------
When running unicorn_rails in my RAILS_ROOT directory (the same one where the script/server command runs fine) i get terminal printout  saying:
==================
unicorn_rails worker[0] --path /Users/me/current_project/project -l0.0.0.0:8080 must be run inside RAILS_ROOT: #<LoadError: no such file to load -- config/boot>
I, [2010-06-09T08:42:50.154457 #22383]  INFO -- : reaped #<Process::Status: pid 22384 exit 1> worker=0
I, [2010-06-09T08:42:50.155261 #22383]  INFO -- : worker=0 spawning...
I, [2010-06-09T08:42:50.158954 #22385]  INFO -- : worker=0 spawned pid=22385
I, [2010-06-09T08:42:50.159520 #22385]  INFO -- : Refreshing Gem list
unicorn_rails worker[0] --path /Users/me/current_project/project -l0.0.0.0:8080 must be run inside RAILS_ROOT: #<LoadError: no such file to load -- config/boot>
I, [2010-06-09T08:42:51.216077 #22383]  INFO -- : reaped #<Process::Status: pid 22385 exit 1> worker=0
I, [2010-06-09T08:42:51.217098 #22383]  INFO -- : worker=0 spawning...
I, [2010-06-09T08:42:51.220027 #22386]  INFO -- : worker=0 spawned pid=22386
I, [2010-06-09T08:42:51.220538 #22386]  INFO -- : Refreshing Gem list
====================

Background:
------------------
I am running Rails 2.3.8, Ruby 1.9.2-head and have both rack (1.1.0, 1.0.1) installed, or else rails won't boot up for some silly reason.  (I.e., if i uninstall 1.1.0, rails cries that it needs 1.0.1).
I am also running unicorn (0.990.0) (fresh install) .  All of this through rvm 0.1.37.

Am i missing some installation steps that aren't described in the README/github page?
running unicorn_rails in my root directory should just work right?

Thanks.
Phililp




More information about the mongrel-unicorn mailing list