[Ironruby-core] help: gem error

Shay Friedman shay.friedman at gmail.com
Thu Mar 10 11:02:52 EST 2011


Thanks :)

Try running "ir -S gem". Does it work?


Shay.



On Thu, Mar 10, 2011 at 5:56 PM, Eric Vincent <eric at efvincent.com> wrote:

> This happens when I run igem.bat from the …/IronRuby1.1/bin directory,
> which is the same as running "ir gem" or "ir64 gem" - all get the same
> exception.
>
>
>
> Thanks for the reply. Also thanks for taking the time  to write Unleashed -
> great work!
>
>
>
> -e
>
>
>
> _________________________
>
> Eric F. Vincent
>
> t:@efvincent <http://twitter.com/efvincent>
>
> w:blog.efvincent.com
>
>
>
>
>
>
>
> *From:* ironruby-core-bounces at rubyforge.org [mailto:
> ironruby-core-bounces at rubyforge.org] *On Behalf Of *Shay Friedman
> *Sent:* Thursday, March 10, 2011 9:32 AM
> *To:* ironruby-core at rubyforge.org
> *Subject:* Re: [Ironruby-core] help: gem error
>
>
>
> What is the command you're trying to execute?
>
>
>
> Shay.
>
>
>
>
>
> On Tue, Mar 8, 2011 at 11:18 PM, Eric Vincent <eric at efvincent.com> wrote:
>
> Sorry for the noob level problem – but I’m trying to run igem.bat and I’m
> getting the following:
>
>
>
> C:/Program Files (x86)/IronRuby 1.1/Lib/ironruby/thread.rb:16:in
> `load_assembly': Specified type IronRuby.StandardLibrar
>
> y.Threading.ThreadingLibraryInitializer is not a subclass of
> IronRuby.Builtins.LibraryInitializer (LoadError)
>
>         from C:/Program Files (x86)/IronRuby 1.1/Lib/ironruby/thread.rb:16
>
>         from C:/Program Files (x86)/IronRuby
> 1.1/Lib/ruby/1.9.1/rubygems/custom_require.rb:29:in `require'
>
>         from C:/Program Files (x86)/IronRuby
> 1.1/Lib/ruby/1.9.1/rubygems/custom_require.rb:29:in `require'
>
>         from C:/Program Files (x86)/IronRuby
> 1.1/Lib/ruby/1.9.1/rubygems.rb:16
>
>         from C:/Program Files (x86)/IronRuby
> 1.1/Lib/ruby/1.9.1/rubygems/custom_require.rb:29:in `require'
>
>         from C:/Program Files (x86)/IronRuby
> 1.1/Lib/ruby/1.9.1/rubygems/custom_require.rb:29:in `require'
>
>         from C:/Program Files (x86)/IronRuby 1.1/bin/gem:9
>
>
>
> I’ve got the 1.1.2 build, which I removed and reinstalled just in case. It
> works on my second computer. This machine is:
>
> Win7 Ultimate x64
>
> Lenovo W510
>
> 16 Gig
>
>
>
> I’ll gladly supply any other needed info
>
>
>
> Thanks in advance
>
> -e
>
>
>
> *IronRuby noob – but curious and ready to learn*
>
>
> _______________________________________________
> Ironruby-core mailing list
> Ironruby-core at rubyforge.org
> http://rubyforge.org/mailman/listinfo/ironruby-core
>
>
>
> _______________________________________________
> Ironruby-core mailing list
> Ironruby-core at rubyforge.org
> http://rubyforge.org/mailman/listinfo/ironruby-core
>
>
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://rubyforge.org/pipermail/ironruby-core/attachments/20110310/d29a3687/attachment.html>


More information about the Ironruby-core mailing list