[Ironruby-core] The requested feature is not implemented.

Rob Britton rob.s.brit at gmail.com
Thu Dec 15 15:23:40 EST 2011


I haven't tried Mono on Windows no, I mean .NET. The C# project when
compiled with VS or Mono doesn't make a difference in Windows, it's just on
Linux that it has the issue.

Yeah you're right, it's probably a Mono issue, I'll send a message over to
them.

Thanks!

On Thu, Dec 15, 2011 at 2:32 PM, Jimmy Schementi <jschementi at gmail.com>wrote:

> When you say it works on Windows, do you mean Mono on Windows, or
> .NET? I suspect the same thing happens on Mono on Windows, making it a
> Mono bug. And does the same thing happen if you build the assembly in
> Windows? And for what it's worth, that error message does not occur
> anywhere in IronRuby.
>
> ~Jimmy
>
>
> On Dec 15, 2011, at 2:22 PM, Rob Britton <rob.s.brit at gmail.com> wrote:
>
> > Hello all,
> >
> > Why might I get the error "The requested feature is not implemented"
> when calling load_assembly() to load in a Mono-compiled DLL under Ubuntu?
> When I use the same script to require the same binary under Windows it
> works fine.
> >
> > Thanks,
> > Rob
> > _______________________________________________
> > Ironruby-core mailing list
> > Ironruby-core at rubyforge.org
> > http://rubyforge.org/mailman/listinfo/ironruby-core
> _______________________________________________
> Ironruby-core mailing list
> Ironruby-core at rubyforge.org
> http://rubyforge.org/mailman/listinfo/ironruby-core
>
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://rubyforge.org/pipermail/ironruby-core/attachments/20111215/9e7adc1b/attachment.html>


More information about the Ironruby-core mailing list