[Ironruby-core] IronRuby + Sinatra isn't working for me

Ivan Porto Carrero ivan at flanders.co.nz
Mon Jul 13 13:10:29 EDT 2009


I can't offer any help but I can confirm that it doesn't work for me either.
---
Met vriendelijke groeten - Best regards - Salutations
Ivan Porto Carrero


On Mon, Jul 13, 2009 at 6:52 PM, Mark Wilkins <wilkins.mark at gmail.com>wrote:

> After finally watching John Lam's PDC presentation, I thought I'd take
> my IronRuby a step farther and try using it to run Sinatra.  I've used
> Sinatra a bit with MRI, but the behavior I'm getting with IronRuby
> seems a bit odd.
>
> Here's what's currently installed on my machine:
> IronRuby 0.6.0.0
> Sinatra 0.9.2 (installed via igem install)
>
> so, given a simple app like:
> #myapp.rb
> require 'rubygems'
> require 'sinatra'
>
> get '/' do
>        'hello'
> end
>
> and from the command line, running:
> $ ir myapp.rb
>
> rather than getting the expected, "==Sinatra has taken the stage...", I
> get:
>
> $ir -v myapp.rb
> IronRuby 0.6.0.0 on .NET 2.0.0.0
>
> [E:\@archive\devlocal\ir_dev]
> $
>
> and there is no server running at localhost:4567.
>
> Anyone have any ideas?
>
> Thanks,
>
> Mark
> _______________________________________________
> Ironruby-core mailing list
> Ironruby-core at rubyforge.org
> http://rubyforge.org/mailman/listinfo/ironruby-core
>
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://rubyforge.org/pipermail/ironruby-core/attachments/20090713/9abd2be0/attachment.html>


More information about the Ironruby-core mailing list