[Ironruby-core] IronRuby r100 on Mono

Robert Bazinet rbazinet at gmail.com
Thu May 8 23:20:11 EDT 2008


Ivan, I wanted to see if you were paying attention..yes, what I sent over
shows the command from the WRONG directory.  I was in that directory and
just used the command history to run the command so I could send it over to
the group.  The command is failing and I am sending the right one now.   You
can see I am not nuts, just copying and pasting the wrong info.

So, here it is:

rbazinet: ~/ironruby$ rake compile mono=1
(in /Users/rbazinet/ironruby)
rake aborted!
Could not find RubyGem pathname2 (>= 0)
/Users/rbazinet/ironruby/rakefile:5
(See full trace by running task with --trace)
rbazinet: ~/ironruby$ rake --trace compile mono=1
(in /Users/rbazinet/ironruby)
rake aborted!
Could not find RubyGem pathname2 (>= 0)
/Library/Ruby/Site/1.8/rubygems.rb:523:in `report_activate_error'
/Library/Ruby/Site/1.8/rubygems.rb:131:in `activate'
/Library/Ruby/Site/1.8/rubygems.rb:49:in `gem'
/Users/rbazinet/ironruby/rakefile:5
/Library/Ruby/Gems/1.8/gems/rake-0.8.1/lib/rake.rb:2149:in `load'
/Library/Ruby/Gems/1.8/gems/rake-0.8.1/lib/rake.rb:2149:in
`raw_load_rakefile'
/Library/Ruby/Gems/1.8/gems/rake-0.8.1/lib/rake.rb:1897:in `load_rakefile'
/Library/Ruby/Gems/1.8/gems/rake-0.8.1/lib/rake.rb:1948:in
`standard_exception_handling'
/Library/Ruby/Gems/1.8/gems/rake-0.8.1/lib/rake.rb:1896:in `load_rakefile'
/Library/Ruby/Gems/1.8/gems/rake-0.8.1/lib/rake.rb:1880:in `run'
/Library/Ruby/Gems/1.8/gems/rake-0.8.1/lib/rake.rb:1948:in
`standard_exception_handling'
/Library/Ruby/Gems/1.8/gems/rake-0.8.1/lib/rake.rb:1878:in `run'
/Library/Ruby/Gems/1.8/gems/rake-0.8.1/bin/rake:31
/usr/bin/rake:19:in `load'
/usr/bin/rake:19

Does this make more sense??

Thanks,
    Rob



On Thu, May 8, 2008 at 11:06 PM, Ivan Porto Carrero <ivan at flanders.co.nz>
wrote:

> This happens to me sometimes but isn't related to ironruby in my case.
>
> if you do ls Rake* does something show up?  Rake is complaining about the
> fact that it can't find its instruction set (Rakefile). From the output I
> see,  it doesn't even start to build
>
> I merely suggested navigating to the folder because of he prompt I see
>
> rbazinet:~$ which would indicate you tried to run the rake command in your
> home drive instead of in
> rbazinet:~/ironruby $
>
> But of course I'm making the assumption that your prompt indicates in which
> folder you are.
>
>
>
> _______________________________________________
> Ironruby-core mailing list
> Ironruby-core at rubyforge.org
> http://rubyforge.org/mailman/listinfo/ironruby-core
>



-- 
Rob Bazinet
InfoQ Ruby and .NET Editor
http://www.accidentaltechnologist.com
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://rubyforge.org/pipermail/ironruby-core/attachments/20080508/f4aa3888/attachment-0001.html>


More information about the Ironruby-core mailing list