[Ironruby-core] Silverlight (sdlsdk) on mac

Ivan Porto Carrero ivan at flanders.co.nz
Fri Dec 5 14:41:27 EST 2008


I had a mono installed with ports too that was the culprit.


On Fri, Dec 5, 2008 at 7:26 PM, Ivan Porto Carrero <ivan at flanders.co.nz>wrote:

> I have both .. the one i installed from the installer exactly the link you
> gave me Jimmy :)
> But I also built it from svn in an attempt to make it work.  AFAICT zlib is
> properly linked, it is advertised somewhere during the build process.
>
> Ok I will submit a bug report to mono..
>
> Thanks
> Ivan
>
>
> On Fri, Dec 5, 2008 at 6:54 PM, Jimmy Schementi <
> Jimmy.Schementi at microsoft.com> wrote:
>
>> Seo Sanghyeon wrote:
>> > 2008/12/6 Ivan Porto Carrero <ivan at flanders.co.nz>:
>> > > Hi
>> > >
>> > > When I want to look at some samples on the mac side of my laptop from
>> > > the sdlsdk I get an error from mono
>> [snip]
>> > > 17:10:27 500       673 /samples/ruby/clock/app.xap [error generating
>> > > XAP: libMonoPosixHelper.dylib]
>> > >
>> > > I am using the mono 2.0.1 tarball but I get the same problem with
>> > > trunk. On windows it works when I use mono. Do I submit a bug
>> > > for that with the mono team?
>> >
>> > This sounds like something similar to http://bugs.debian.org/388369.
>> > Did you compile Mono yourself? If so, make sure zlib is found.
>> >
>> > If this is a binary package, packaging bug is in order.
>>
>> On Mac I test with the Mono Mac installer (
>> http://ftp.novell.com/pub/mono/archive/2.0.1/macos-10-universal/1/MonoFramework-2.0.1_1.macos10.novell.universal.dmg),
>> and that has always worked.
>> _______________________________________________
>> Ironruby-core mailing list
>> Ironruby-core at rubyforge.org
>> http://rubyforge.org/mailman/listinfo/ironruby-core
>>
>
>
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://rubyforge.org/pipermail/ironruby-core/attachments/20081205/670a4f0d/attachment.html>


More information about the Ironruby-core mailing list