[Instantrails-users] Problems getting started

rails@stephenwest.net rails at stephenwest.net
Wed Jan 25 08:24:27 EST 2006


I don't think it's that. Firefox is definitely not using a proxy. I don't think IE is, but I may be wrong. Also, if it was ignoring the hosts file, wouldn't it come up with an error? Or in the case of IE, auto-search?

On Wed, Jan 25, 2006 at 06:33:00AM -0600  Curt Hibbs did speak as follows:
> On 1/25/06, rails at stephenwest.net <rails at stephenwest.net> wrote:
> >
> >
> > Hi, I'm trying to run Instantrails on a WinXP Pro 2002 SP1 box, everything
> > installs fine, I make the changes to the hostfile no problem, start the SCGI
> > server, which behaves as described. But when I navigate to
> > www.mycookbook.com, it redirects to www.mycookbook.com/recipe/list, and
> > then nothing happens. The browser activity animation continues for awhile
> > (Firefox says "Loading...") and then it eventually stops on a blank page.
> > The Apache log is as follows:
> >
> > 127.0.0.1 - - [25/Jan/2006:09:50:17 +0000] "GET / HTTP/1.1" 304 -
> > 127.0.0.1 - - [25/Jan/2006:09:55:17 +0000] "GET /recipe/list HTTP/1.1" 200
> > -
> > 127.0.0.1 - - [25/Jan/2006:10:00:17 +0000] "GET /recipe/list HTTP/1.1" 200
> > -
> >
> >
> > There's nothing in the error log.
> >
> > Stephen West
> >
> 
> Its because your browser is set to use a proxy server, so its not even
> looking at te HOSTS file. Temporarily turn off using the proxy server and it
> should work fine.
> 
> Curt

> _______________________________________________
> Instantrails-users mailing list
> Instantrails-users at rubyforge.org
> http://rubyforge.org/mailman/listinfo/instantrails-users


More information about the Instantrails-users mailing list