[Instantrails-users] Problem getting started

Bill Walton bill.walton at charter.net
Tue Jan 3 12:50:27 EST 2006


Hi Frank,

I'm working on my home network.  I've got two systems behind a router
connected to a cable modem.  Everything I'm trying to do is on one of those
systems.  Any ideas?

Thanks,
Bill

----- Original Message -----
From: "Frank Hale" <frankhale at gmail.com>
To: <instantrails-users at rubyforge.org>
Sent: Tuesday, January 03, 2006 11:45 AM
Subject: Re: [Instantrails-users] Problem getting started


> are you running a firewall?
>
> On 1/3/06, Concept 53 Consulting <rick at concept53.com> wrote:
> >  At 10:47 AM 1/3/2006, you wrote:
> >
> >  I'm getting an error on starting InstantRails that Apache can't be
started.
> >  Per the FAQ, I've gone into the Apache config file and changed the
Listen
> > and Port settings.  Listen is now set to 127.0.0.1:2000 and the Port
setting
> > is 2000.  The error message in InstantRails.log is: "MySql  : Apache
cannot
> > be runned : another Web server use the Web port"
> >  Help, please?!
> >  Is it possible IIS is running as a service? Just speculating...
> >
> >
> >
> >
> >  Rick
> >  _______________________
> >  Rick Dawson
> >  Concept 53 Consulting
> >  http://www.concept53.com
> >  rick at concept53.com
> >  507/227-0231
> > _______________________________________________
> > Instantrails-users mailing list
> > Instantrails-users at rubyforge.org
> > http://rubyforge.org/mailman/listinfo/instantrails-users
> >
> >
> >
>
> _______________________________________________
> Instantrails-users mailing list
> Instantrails-users at rubyforge.org
> http://rubyforge.org/mailman/listinfo/instantrails-users


More information about the Instantrails-users mailing list