[Instantrails-users] Application error (Apache) on virgin install of 1.2

Curt Hibbs curt.hibbs at gmail.com
Sat Apr 8 22:08:41 EDT 2006


On 4/8/06, Paul Russell <russelldad+instantrails at gmail.com> wrote:
>
> Hi,
>
> Instant Rails has been great for development using webrick. I'm trying to
> move over to apache and running into all sorts of problems. I've narrowed it
> down to a virgin install and can'
> t even get the demo apps to work. Can anyone help?
>
>
> I just installed Instant Rails 1.2 on my windows 2k box and I'm seeing
> some strange behavior when I navigate to http://www.mycookbook.com/. i.e.
> Application error (Apache)
>
>
> Heres what I did:
>
>
>    1. Downloaded Instant Rails 1.2
>    2. unzipped it into D:/devtools/
>    3. Changed my hosts file to include 127.0.0.1 www.mycookbook.com
>    4. started InstantRails.exe and confirmed apache and mysql started
>    5. typed http://www.mycookbook.com into firefox
>    6. I was redirected to http://www.mycookbook.com/recipes/list
>    7. got a 500 internal server error consisting of the text in
>    rails_apps/mycookbook/public/500.html
>
>
> Any ideas?
>
> Paul
>
> That's exactly what I do... literally! I have a devtools folder also
(except its on my E: drive).

Anyway, it works for me. I wonder if there is something else installed on
your box that is conflicting somehow. Do you have another machine you could
try it on as a test?

Curt
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: http://rubyforge.org/pipermail/instantrails-users/attachments/20060408/f34a0d7a/attachment.htm 


More information about the Instantrails-users mailing list