[Instantrails-users] new user; getting some errors

Kyle Burnett kyle at messageshop.com
Tue Nov 15 09:55:35 EST 2005

I get the same error as I do when I create a new rails app.


. in `require`: No such file to load - rubygems (LoadError) from .


I guess I need to track down why this one is happening.






From: instantrails-users-bounces at rubyforge.org
[mailto:instantrails-users-bounces at rubyforge.org] On Behalf Of Curt Hibbs
Sent: Monday, November 14, 2005 8:42 PM
To: instantrails-users at rubyforge.org
Subject: Re: [Instantrails-users] new user; getting some errors


On 11/14/05, Kyle Burnett <kyle at messageshop.com> wrote:

Hey there, I'm a newbie to Ruby and Rails. Curious issues with InstantRails.


I unzip and put everything directly on my C drive. I start InstantRails and
it updates it's conf stuff. I then update my host file and go to
www.mycookbook.com <http://www.mycookbook.com/>  and get the following


Application error (Apache)


You probably haven't started the SCGI application server for the cookbook

*	In the main menu, select Rails Applications > Manage Rails

*	Check the checkbox next to the cookbook application. 

*	Click on the Start SCGI button. A minimized console window will
appear. This contains the cookbook web app running through an SCGI server. 

*	Wait a few seconds to make sure the cookbook web app is fully
initialized (nothing is displayed in the console window). Open your browser
and go to: 



-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: http://rubyforge.org/pipermail/instantrails-users/attachments/20051115/16e7366c/attachment.htm

More information about the Instantrails-users mailing list