[fxruby-users] FXRuby installation

Panich, Alexander alexander.panich at intel.com
Thu Apr 27 08:59:05 EDT 2006


Hi Lyle,

 

Thanks for quick response. 

There was no solution for such problem. Indeed, these was another
problem with linker, but at libstdc++.so object file. To be sure, I
tried suggested solution (added -lgcc flag at linkage stage), but it did
not help.

 

Thanks,

Alex.

________________________________

From: Lyle Johnson [mailto:lyle at knology.net] 
Sent: Thursday, April 27, 2006 3:50 PM
To: Panich, Alexander
Cc: fxruby-users at rubyforge.org
Subject: Re: [fxruby-users] FXRuby installation

 

 

On Apr 27, 2006, at 7:42 AM, Panich, Alexander wrote: 

	 

	I have fox 1.4.33 installed. All installation steps of FXRuby
(config,setup,install) passed successfully, but when I

	 

	try to load fox14 (require 'fox14') it gives me an error:

	 

	 

	 

	LoadError:
/usr/local/lib/ruby/site_ruby/1.8/i686-linux/fox14.so: undefined symbol:
removeTimeout__Q22FX5FXAppPQ22FX7FXTimer

	 

	- /usr/local/lib/ruby/site_ruby/1.8/i686-linux/fox14.so

	 

	 

	 

	I use ruby version: ruby 1.8.4 (2005-12-24) [i686-linux]

	 

	 

	 

	Any ideas? 

 

Alex, 

 

This sounds somewhat like one of the problems described under the
heading "Things That Can Go Wrong", in the build instructions: 

 

http://www.fxruby.org/doc/build.html 

 

Have you checked out those fixes yet? 

 

Thanks, 

 

Lyle

-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: http://rubyforge.org/pipermail/fxruby-users/attachments/20060427/a3b81f0a/attachment.htm 


More information about the fxruby-users mailing list