[FLVTool2-users] Solution to cue points not appearing in Flash + 1000msec problem

Oszkar Nagy oszkar.nagy at gmail.com
Mon Jul 10 05:04:13 EDT 2006


Hi!

Thanks again for help!

Here is the output of
flvtool2 -UPs myvideo.flv:

------------------------------------------------------------------------ 
-----------------------------------------------------------------
/Users/intel/Desktop/Video full lesson test/Flash_sorenson/ 
fl7_800_80_autokf.flv:
   hasKeyframes: true
   cuePoints:
   audiodatarate: 80.5466342619987
   hasVideo: true
   stereo: true
   canSeekToEnd: true
   framerate: 30
   audiosamplerate: 44000
   videocodecid: 2
   datasize: 109349944
   lasttimestamp: 976.814
   audiosamplesize: 16
   audiosize: 10246230
   hasAudio: true
   audiodelay: 0.038
   videosize: 99094042
   metadatadate: Mon Jul 10 09:49:59 GMT+0100 2006
   metadatacreator: inlet media FLVTool2 v1.0.5 - http://www.inlet- 
media.de/flvtool2
   lastkeyframetimestamp: 976.814
   height: 480
   filesize: 109616645
   hasMetadata: true
   keyframes:
     times:
       - 0.038
       - 2.007
       - 3.975
       - 5.944
....
removed inbetween
...
       - 972.544
       - 974.512
       - 976.481
       - 976.814
     filepositions:
       - 10211
       - 229038
       - 447325
       - 666500
...
removed inbetween
...

       - 109055518
       - 109295687
       - 109558328
       - 109604776
   audiocodecid: 2
   videodatarate: 808.932034143655
   duration: 976.847
   hasCuePoints: false
   width: 720
------------------------------------------------------------------

I also downloaded the one from the repository but nothing changed so  
far (it's 1.0.5 RC6 as well, but might be a new build)

I also tried "flvtool2 -AUt mydata.xml input.flv stdout > output.flv"  
with the same results.

The really weird thing is that in Flash if use the onMetedata event  
to output the metadata it reports all the CuePoints "undefined" but  
at the same time the onCuePoint event fires up correctly and I can  
get the embedded data with the parameters.

Also here is a sample from my xml (I am using ):
<?xml version="1.0"?>
<tags>
<metatag event="onCuePoint">
   <name>TeachingPoint_1</name>
   <timestamp>53667</timestamp>
   <parameters>
    <start_point>53667</start_point>
    <stop_point>59233</stop_point>
   </parameters>
   <type>navigation</type>
</metatag>

<metatag event="onCuePoint">
   <name>TeachingPoint_2</name>
   <timestamp>59267</timestamp>
   <parameters>
    <start_point>59267</start_point>
    <stop_point>83167</stop_point>
   </parameters>
   <type>navigation</type>
</metatag>

<metatag event="onCuePoint">
   <name>Question_2_1</name>
   <timestamp>93267</timestamp>
   <parameters>
   	<start_point>83200</start_point>
   	<stop_point>93267</stop_point>
   	<correct_answer>2</correct_answer>
   	<question_type>2</question_type>
   </parameters>
   <type>event</type>
</metatag>

I also convert the line endings to Unix line endings.

Oszkar Nagy

On 8 Jul 2006, at 10:10, erixtekila wrote:

> You should also try not to print the output
>
>> flvtool2 -AUPt mydata.xml input.flv output.flv
>
> I remember that options are executed in order.
> Also you should use redirection to output in another file :
>
> flvtool2 -AUt mydata.xml input.flv stdout > output.flv
>
> flvtool2 -P output.flv
> This command doesn't work in r6 version.
> The one in the repository, do.
>
> HTH
> -----------
> erixtekila
> http://blog.v-i-a.net/
>
> _______________________________________________
> Flvtool2-users mailing list
> Flvtool2-users at rubyforge.org
> http://rubyforge.org/mailman/listinfo/flvtool2-users



More information about the Flvtool2-users mailing list