[ditz-talk] ditz html error

Alex gamberi.piccante+ditz at gmail.com
Fri Dec 4 05:14:11 EST 2009


Hi folks,

I'm running ditz 0.5, installed on a gentoo server via the gem
installer, with ruby v1.8.7.

Ditz has worked perfectly in the past, but now when I run `ditz html` I
get this error:

/usr/lib/ruby/gems/1.8/gems/ditz-0.5/lib/html.rb:48:in `link_to': no link for nil (ArgumentError)
        from (erb):14:in `render_template'
        from (erb):3:in `each'
        from (erb):3:in `render_template'
        from /usr/lib/ruby/gems/1.8/gems/ditz-0.5/lib/html.rb:23:in `render_template'
        from /usr/lib/ruby/gems/1.8/gems/ditz-0.5/lib/html.rb:25:in `render'
        from (erb):20:in `render_template'
        from /usr/lib/ruby/gems/1.8/gems/ditz-0.5/lib/html.rb:23:in `render_template'
        from /usr/lib/ruby/gems/1.8/gems/ditz-0.5/lib/views.rb:111:in `render_all'
        from /usr/lib/ruby/gems/1.8/gems/ditz-0.5/lib/views.rb:110:in `open'
        from /usr/lib/ruby/gems/1.8/gems/ditz-0.5/lib/views.rb:110:in `render_all'
        from /usr/lib/ruby/gems/1.8/gems/ditz-0.5/lib/views.rb:107:in `each'
        from /usr/lib/ruby/gems/1.8/gems/ditz-0.5/lib/views.rb:107:in `render_all'
        from /usr/lib/ruby/gems/1.8/gems/ditz-0.5/lib/operator.rb:503:in `html'
        from /usr/lib/ruby/gems/1.8/gems/ditz-0.5/lib/operator.rb:118:in `send'
        from /usr/lib/ruby/gems/1.8/gems/ditz-0.5/lib/operator.rb:118:in `do'
        from /usr/lib/ruby/gems/1.8/gems/ditz-0.5/bin/ditz:139
        from /usr/bin/ditz:19:in `load'
        from /usr/bin/ditz:19

Other ditz commands still function correctly, but `ditz html` no longer
works. Any assistance is much appreciated.

Kind regards,
Alex



More information about the ditz-talk mailing list