[Backgroundrb-devel] missing thread.so on CentOS

hemant gethemant at gmail.com
Tue Jan 13 15:12:15 EST 2009


Whats the output of:

gem env

and:

try printing $: when backgroundrb starts.



On Wed, Jan 14, 2009 at 1:08 AM, s.ross <cwdinfo at gmail.com> wrote:
> I have a peculiar problem and it only happens when I start backgroundrb. I'm
> running Ruby 1.8.6
>
> Ruby 1.8.6 (2008-08-11 patchlevel 287) [i686-linux]
>
> on CentOS5
> Intel(R) Xeon(R) CPU E5410 @ 2.33GHz
>
> Up until now, everything has been working just fine but recently I have been
> unable to restart backgroundrb. The error is
>
> /usr/lib/ruby/1.8/thread.rb:5:in `require': no such file to load --
> thread.so (LoadError)
>
> So I turned to The Google, and found an article where it was suggested that
> I copy the thread.so from /usr/lib/ruby/1.8/yourarchitecture/ to the parent
> directory.
>
> I tried this and got:
>
> /usr/lib/ruby/1.8/thread.so: undefined symbol: rb_eThreadError -
> /usr/lib/ruby/1.8/thread.so (LoadError)
>
> Something is obviously hosed, but I'm not seeing what.
>
> Any pointers on how to fix this problem?
>
> Thanks
>
> Steve
> _______________________________________________
> Backgroundrb-devel mailing list
> Backgroundrb-devel at rubyforge.org
> http://rubyforge.org/mailman/listinfo/backgroundrb-devel
>



-- 
Let them talk of their oriental summer climes of everlasting
conservatories; give me the privilege of making my own summer with my
own coals.

http://gnufied.org


More information about the Backgroundrb-devel mailing list