[Backgroundrb-devel] lost connection 2.0

Joost Hietbrink (YelloYello) joost at yelloyello.com
Sat Dec 29 15:59:15 EST 2007

I mailed the code to you directly (to keep the formatting).

The problem is still occurring.. I did not yet put the config things in 
environment.rb (like I said on: 
so maybe that fixes it?

Hope you can help..

hemant wrote:
> Hi Joost,
> On Dec 28, 2007 5:25 PM, Joost Hietbrink (YelloYello)
> <joost at yelloyello.com> wrote:
>>  The rails_model_worker.rb contains a module that fetches an object from the
>> database.
>>  We pass parameters to the worker (like classname & id (eg. Place and
>> 12312)) and fetch the object again in the worker (using this module method).
>>  The lost connection occurs when we try to fetch the object (record) again
>> (in the worker..using the included module method).
>>  The old BackgroundRb did not support sending ActiveRecord objects to the
>> worker (thats why we refetch it)..does the new version??
>>  We now also installed libmysql-ruby1.8 (see:
>> http://wiki.rubyonrails.org/rails/pages/Mysql%2BConnection%2BProblems) so
>> maybe this fixes the problem..but we have to wait some time to see.. :)
> Sorry for late reply. But If you can send me the worker code, I will
> try to fix it.
> There seems to be some problems with AR in threaded environment. I
> just want to make sure, none remain unfixed.

-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: http://rubyforge.org/pipermail/backgroundrb-devel/attachments/20071229/d59e5c5b/attachment.html 

More information about the Backgroundrb-devel mailing list