[Backgroundrb-devel] Lost connection..

Joost Hietbrink joost at yelloyello.com
Thu Dec 27 04:47:57 EST 2007


I see we haven't got the mysql gem installed on the production server. 
So that may cause the problem? Is it required for backgroundrb?!

Joost

hemant wrote:
> On Dec 27, 2007 1:58 PM, Joost Hietbrink (YelloYello)
> <joost at yelloyello.com> wrote:
>   
>> Short update:
>> It seems that the workers go into some state in which they do not have a
>> correct Rails environment (or db connection). When they enter this state
>> it goes wrong all the time :(
>>     
>
> There doesn't seem to be any problem with problem with RAILS
> environment in my application.
> But first make sure you are running C version of mysql gem.
>
>   
>> Joost Hietbrink (YelloYello) wrote:
>>     
>>> Hi all,
>>>
>>> We're experiencing some problems with Backgroundrb.
>>>
>>> Why is "# master_reactor_instance.result_hash = {}" commented in
>>> packet_master.rb? BackgroundRb only seems to work when it is enabled?
>>> Sometimes we get a "Mysql::Error: Lost connection to MySQL server
>>> during query" error. This in the Backgroundrb job and occurs only half
>>> of the time or something. It seems that the Rails environment isn't
>>> correct?! or something..
>>>
>>> Let me know if you have any suggestions! Thanks!
>>>
>>> Joost
>>>
>>>       
>> _______________________________________________
>> Backgroundrb-devel mailing list
>> Backgroundrb-devel at rubyforge.org
>> http://rubyforge.org/mailman/listinfo/backgroundrb-devel
>>
>>     
>
>
>
>   

-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: http://rubyforge.org/pipermail/backgroundrb-devel/attachments/20071227/2874f051/attachment.html 


More information about the Backgroundrb-devel mailing list