Forums | Admin

Discussion Forums: help

Start New Thread Start New Thread
Message: 97775
BY: Praveen Devarao (praveend)
DATE: 2012-04-16 16:24
SUBJECT: RE: Segmentation Fault loading ibm_db

 

Hi Paul,

There is a problem retrieving linking information of ibm_db.so during load due to a bug in Ruby-1.9.3, http://groups.google.com/group/rubyinstaller/browse_thread/thread/6927b31362f07d0b

It is suggested that you stay on Ruby-1.9.2 and could upgrade when the patch for the bug is applied and available as part of the next release.

Thanks

Praveen


Thread View

Thread Author Date
Segmentation Fault loading ibm_dbPaul Wade2012-04-03 21:25
      RE: Segmentation Fault loading ibm_dbPraveen Devarao2012-04-04 04:31
            RE: Segmentation Fault loading ibm_dbPaul Wade2012-04-04 08:27
                  RE: Segmentation Fault loading ibm_dbPraveen Devarao2012-04-04 11:30
                        RE: Segmentation Fault loading ibm_dbPraveen Devarao2012-04-04 11:33
                              RE: Segmentation Fault loading ibm_dbPaul Wade2012-04-04 17:10
                              RE: Segmentation Fault loading ibm_dbPaul Wade2012-04-05 02:21
                                    RE: Segmentation Fault loading ibm_dbPraveen Devarao2012-04-05 06:14
                                          RE: Segmentation Fault loading ibm_dbPaul Wade2012-04-06 03:13
                                                RE: Segmentation Fault loading ibm_dbPraveen Devarao2012-04-16 16:24

Post a followup to this message