Forums | Admin

Discussion Forums: open-discussion

Start New Thread Start New Thread
Message: 66856
BY: Praveen Devarao (praveend)
DATE: 2009-03-26 16:45
SUBJECT: RE: Encoding problem when using ibm_db

 

Hi Wang,

Change the charset to GBK in the <model>.html.erb file in your rails application [<rails_app>\app\views\layouts].

<meta http-equiv="content-type" content="text/html;charset=GBK" />


With this you should be able to insert Chinese characters from the Rails application.

Let me know how it goes.

Thanks

Praveen


Thread View

Thread Author Date
Encoding problem when using ibm_dbQi Zhang2008-06-10 09:24
      RE: Encoding problem when using ibm_dbPraveen Devarao2008-06-10 11:21
            RE: Encoding problem when using ibm_dbQi Zhang2008-06-11 08:08
                  RE: Encoding problem when using ibm_dbQi Zhang2008-06-13 07:36
                        RE: Encoding problem when using ibm_dbQi Zhang2008-06-13 07:37
                              RE: Encoding problem when using ibm_dbPraveen Devarao2008-06-18 02:55
                                    RE: Encoding problem when using ibm_dbPraveen Devarao2008-06-20 10:11
                                          RE: Encoding problem when using ibm_dbPraveen Devarao2008-06-20 14:22
                                                RE: Encoding problem when using ibm_dbblooming wang2009-03-26 14:41
                                                      RE: Encoding problem when using ibm_dbPraveen Devarao2009-03-26 16:45

Post a followup to this message