Forums | Admin

Discussion Forums: help

Start New Thread Start New Thread

 

By: Peter Szinek
RE: None Working so Far [ reply ]  
2007-03-08 08:32
Yeah, this is a known bug which will be fixed in the next release!

By: Thushan Abeysekera
RE: None Working so Far [ reply ]  
2007-02-23 17:42
Hi,
Even I couldn't get that next_page thing working. But it worked without next_page.
Start with something simple like:

require 'rubygems'
require 'scrubyt'

google_data = Scrubyt::Extractor.define do
fetch 'http://www.google.com/ncr'
fill_textfield 'q', 'ruby'

submit
desc "Ruby Programming Language"
end
google_data.to_xml.write($stdout, 1)
Scrubyt::ResultDumper.print_statistics(google_data)

By: Doug Bromley
None Working so Far [ reply ]  
2007-02-17 18:24
I may well be missing something glaringly obvious but so far I've failed to get a single script working. Whether it be an alteration of the examples on the site or one of my own from scratch.

For example take my first one which is almost identical to the Google extractor on the site. The original one works but as soon as I change the search term and example it fails.

google_data = Scrubyt::Extractor.define do
#Perform the action(s)
fetch 'http://www.google.com/ncr'
fill_textfield 'q', 'ruby on rails'
submit
#Construct the wrapper
link "Ruby on Rails" do
url "href", :type => :attribute
end
next_page "Next", :limit => 2
end

google_data.to_xml.write($stdout, 1)
Scrubyt::ResultDumper.print_statistics(google_data)

I've tried it on Amazon, my community VBulletin forum and my blog - all to no avail.

Some guidance would be much appreciated.